Van itt olyan valaki akinek terhesseg alatt alakult ki a pánikbetegsege?
Figyelt kérdés
El múlt szülés után, vagy kezelni kellett? Gyógyszerrel?2019. júl. 13. 07:59
1/2 anonim válasza:
Nekkeem szülés után jött ki, nagyon rossz volt, fulladtam, szívdobogás, izzadás, halalfélélelem! Elmentem dokihoz, első körben mozgást ajánlott, elmentem konditerembe heti 3x, barátnővel, s attól el is múlt! Elterelte a figyelmet, kikapcsolt, testileg lelkileg felfrissített, kimozdúltam, s nem is jutott már észbe a sok hülyeség, nem paráztam rá semmire, a tünetek is elmúltak!!!
2/2 anonim válasza:
Igen, nekem. Pszichológus és jóga segített. Viszont sokáig váratott magára mindez, mivel egy nemtörődöm háziorvosom volt, aztán háziorvost váltottam, de ez már szülés után volt és ő küldött el első körben pszichiátriára, ahol megállapították, hogy semmi nem indokolja a gyógyszerszedést és hogy pszichológusra van szükségem, aki pedig javasolta mellette a jógát. Közel 1 évig jártam, először heti szinten, a végén már csak 1 hónapban egyszer és meggyógyultam. Mindennek már legalább 5 éve. Mármint, hogy meggyógyultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!