Terhesség alatt ki az aki Seduxent szed pánikbetegsége miatt?
Figyelt kérdés
Pánikbetegségemre ezt írtak terhességem alatt és szeretném megtudni, hogy aki még ilyet szed az, hogy és milyen adagban.2009. dec. 16. 16:51
1/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, csak azért írok, mert nagyon furcsának tartom, hogy az orvos ezt nem mondta el. Nem is gondoltam volna, hogy terhesség alatt bármilyen nyugtatót lehet szedni. Megkérdezhetem, hogy előtte mit szedtél?
2/9 A kérdező kommentje:
Mivel egyik pillanatról a másikra jött elő újra, így 3*1 szemet írtak, de mondták, hogyha kevesebb lesz a tünet akkor csökkentsem 1/2-1/2-1-re. Szerencsére az első 3 hónapban nem jött elő és azt mondták, hogy hirtelen lett elvéve a gyógyszer amit addig szedtem (másfél hét) és ez "ütött" vissza most. 14 hetesen jött elő, 2 éjjel ügyeletet hívtunk, de nem jött ki, hanem a 2. éjjel bementünk a nőgyógyászati ügyeletre ahol azt mondták, hogy menjek másnap el a pszichiáteremhez és majd ő ír fel olyan gyógyszert ami mellett ki tudom hordani a terhességet. Itt arra lettem volna kíváncsi, hogy ki hogy van aki ilyen problémával küzd. Amúgy sok terhesnek felírják görcsoldóként is, ha nagyon kemény a hasa és nem múlik a görcs (ezeknek utána olvastam és családon belül is volt ilyen(keresztanyám)).
2009. dec. 17. 08:26
3/9 A kérdező kommentje:
Előtte Xanaxot, Xanax sr-t és citapramot szedtem.
2009. dec. 17. 08:28
4/9 anonim válasza:
Szia!
Unokabátyám felesége szedte pont úgy,mint te.Minden rendben!!!
Én is pánikbeteg vagyok,én első terhességem alatt is Rivotril-t szedtem,meg most is.
Hál'Istennek,semmi baja a kisfiamnak.
Ja,és a nőgyógyászom azt mondta,a nyugtatóktól nem lesz bajuk a babáknak.
Nekem Debrecenbe,Pesten és Szolnokon is ezt mondta,3 neves doki.
Úgyhogy,nyugi!!!
5/9 A kérdező kommentje:
És te hogy szedted a Rivotrilt? Amúgy nagyon sokféle ilyen gyógyszerről lehet olvasni, hogy kinek mit írtak fel ilyen esetre. Sajnos népbetegség lett. Köszi a választ!
2009. dec. 17. 12:27
6/9 anonim válasza:
Első terhességem alatt 0,5 mg-ból napi 3-szor fél tbl.De lecsökkentettem.
Mostani terhességem alatt 0,5 mg-ból 3-szor fél tbl.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem lett semmilyen "következménye" annak, hogy szedted? Szülés előtt abbahagytad vagy utána is kellett szedned?
2009. dec. 28. 15:02
8/9 anonim válasza:
Nyugodj meg,semmilyen következménye nem lett!:)
Januárba lesz a fiam 2,5 éves.Igazi kis rosszcsont,és gyönyörű!:)Imádom!
Ja,és a dokik is csak tudják.Bízz bennük!Ha nem lehetne szedni,nem engednék!
Szülés után is szedtem még kb fél évig.
Boldog babavárást!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtató szavakat!
2010. jan. 4. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!