Tényleg ennyi a vetélés, kémiai terhesség és egyéb
problémák?
Figyelt kérdés
Olvasgatok itt mindenfélét és elképedek ezen, nagyon el is szomorít. Most már ott tartok, hogy ha pozitív tesztem lesz majd, ha lesz, akkor sem fogok örülni, mert tiszta stresszben leszek...
2019. júl. 12. 19:20
1/7 anonim válasza:
De azok mások tapasztalataik. Az meg majd a te pozitív teszted lesz és ne más példáján agyalj akk mert az nem tesz jót senkinek sem. Ha így állsz hozzá inkább hozzá se kezdjetek
2019. júl. 12. 19:36
2/7 anonim válasza:
Persze, rengeteg. Régen ezek ki se derültek, az új tesztek, uh, egész kis terhességet kimutatnak. De attól még ne stresszelj, minden terhesség más és más. Gondolj arra hogy tied simán megy majd. Másfelől, ha terhes leszel onnantól mindig benned lesz egy kis aggodalom a gyerekedért, amíg csak élsz, ez már ilyen.
2019. júl. 12. 19:47
3/7 anonim válasza:
Régen is sok volt, csak manapság annyira rágörcsölnek a dologra, hogy minden percüket ez tölti ki. Régen volt más is, nem a gyakorin lógni... De az is tény, hogy mivel egyre egészségtelenebbül élünk, így nagy a ráhatás a hormonális háztartásra, teherbeesésre.
2019. júl. 12. 19:53
4/7 anonim válasza:
Én is végig rettegtem pont ez miatt az első trimesztert. Most már egy picit nyugodtabb vagyok, de azért folyton aggódom valami miatt.
2019. júl. 13. 08:08
5/7 anonim válasza:
Ha pozi lesz a teszted az idegesség magától jön majd.Nekem sose volt pontos ciklusom,de nem álltam neki 9.meg 10.dpo-n tesztelgetni.Már a 33.napnál tartottam mikor csináltam egy tesztet este és szép erős pozi lett.Akkor már nagyon sűrűn jártam pisilni és a mellbimbom is nagyon fájt.Orvoshoz rá egy- másfél hétre mentem.Szabályos petezsák és szíkhólyag.Két hét múlva vissza,hogy lett e szívhang.Na addig ment az ideg vajon minden rendben lesz-e.
23.hétben vagyok,első baba és hidd el én is olvastam sok rosszat de aztán rájöttem ha folyton csak feszült és ideges leszek mert mással éppen mi történt és azon parázok velem is ez lesz-e, akkor pokol lesz az egész terhességem.Igen sajnos vannak korai-késői vetélések és kémiai terhesség de ha eljön az ideje örülj és próbálj pozitív maradni.😉
2019. júl. 13. 13:40
6/7 anonim válasza:
Nem szabad ilyeneket olvasgatni, ha olyan a természeted akkor amúgy is jön az idegesség magától, ilyenkor ne stresszeld magadat mások történeteivel. Saját tapasztalat. Az első 10-12 hetet végigparáztam, elolvastam minden létező cikket, blogbejegyzést és hozzászólást a vetélésről, magzatvízszivárgásról, köldökzsinórcsavarodásról, fejlődési rendellenességekről és még isten tudja mikről, aztán elegem lett és nem nyitottam meg ilyen oldalakat. Nem mondom hogy nem aggódtam később, de sokkal kevesebbet agyaltam felesleges dolgokon. Ami nagyon fontos, hogy nem szabad elbagatellizálni ha úgy érzed, valami gond van. Ilyenkor irány a kórház, megnéznek, maximum azt mondjám hogy feleslegesen jöttél be, vagy adnak valami tanácsot. Ennyi a titka. Régen is volt amúgy sok ilyen, de nem volt ennyire fejlett az orvoslás és nem is foglalkoztak vele.
2019. júl. 13. 14:12
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, nekem 2 vetélésem volt, az elsőnél már késett 1 hete a menzesz, mentem uh vizsgálatra ott a doki mondta h valószínű el fog menni mert nem 6 hetes méretű, után nem próbálkoztunk, a következő mensi 2 nap késéssel meg jött, szokásos mennyiségben, csak már 3 hete is véreztem nem múlt el, elmentem dokihoz és azt látta épp vetélés folyamata van, szóval újból terhes lettem, de vmiért ő sem maradt velem. Most nézték 3. és 21. napi hormont, minden ok. Nem tudom hogyan tovább, próbálkozzunk tovább vagy járjak magán dokihoz vagy meddőségi klinikára, vagy most még ne legyek megijedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!