Milyen vérvételeket érdemes megcsinaltatnom korai terhesség esetén? 2 vetélés miatt kérdem, ami eddi mindig a 6-7hetben volt. Ha lehetséges most megelőzném, szeretném ha velünk maradna. Ma teszteltem pozit.
Pajzsmirigy hormonokat mindenképp nézetnék.
Teherbeesés előtt jó lett volna immunológiai, véralvadási gondokat kizárni, pl leiden mutáció, antifoszfolipid szindróma; inzulin rezisztencia is okozhat vetélést. Korábbi vetélések oka kiderült? Mrrt ha nem, akkor nehéz pozitív teszt után szinte bármit is szűrni már
Progeszteront érdemes még nézetni, hátha egyszerű progihiany áll a háttérben.
Első voltam
Szia! Átmentem egy ilyenen már én is! Vetélés után a kezembe vettem a dolgokat, és igyekeztem felgöngyölíteni, hogy mivel lehetett a baj, illetve, hogy velem volt-e a baj inkább.
Amit az orvosommal kivizsgáltattunk (fontosak): AMH, TSH, Progeszteron, LH, FSH, Prolaktin, Ösztradiol, Tesztoszteron, D-vitamin, Terheléses cukorvizsgálat (:S ), Protrombin idő, APTI, Glükóz, Anti-foszfolipid szindróma panel.
Köszönöm! Azóta a 21. Hétben járok és minden rendben van! 😊🙏 Amit még tudok tanácsolni az az RH összeférhetetlenség szűrés! Úgy érzem nálunk ez volt a gond. Egy sima vervetelbol kiderül.
Remelem aki még ezt olvassa segít! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!