Szerintetek lehetséges, hogy terhes a párom? Volt, aki ilyen korán már hasonló jellegű dolgokat tapasztalt?
Ha nem baj, hogy becsúszik a gyerek, minek görcsöltök ennyire?
Csináljátok tesztet, ha pár napja késik neki. Abból kiderül. Előbb teljesen felesleges.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tudom, hogy anonim oldal, ezért írtam mindent úgy, ahogy történt.
A "finom cirógatás" szerintem a legmegfelelőbb kifejezés arra, amit mondani akartam. Ha csikálást/símogatást/érintést írtam volna az félreérthető lett volna.
Az alhasi fájásnak "szemtanúja" voltam, a mellekben lévő duzzanatokat én vettem észre az esti elalvás előtt. Múltkor este masszíroztuk egymást, akkor mondta, hogy fáj a dereka. És igen, hetero férfiként szoktam "finoman cirógatni" a párom, bocsánat.
Ha együtt élsz majd valakivel, -és figyelmes vagy-, akkor észre fogod venni a párod minden apró változását (pl hangulat ingadozás, fáradékonyság)
Én nem tartom elképzelhetetlennek hogy nyomon követi a barátnője ciklusát, én férjemnek benne van a naptárába és ha akkor épp ő megy boltba még tampont is hoz nekem mert tudja hogy itt az ideje 😂 aztán meg csokit is vesz,sőt néha hozza a melegpalackos plüssömet ha már láthatóan szenvedek
Nah mindegy, egyébként jól írták előttem, ezek lehetnek pms tünetek is, aktus után 10-14 nappal már egy 10es érzékenységű teszt ki tudja mutatni a terhességet, 31én még felesleges dokihoz mennie, ha pozi a teszt, utána 3-4 héttel, tehát kb a 7-8. terhességi héten érdemes menni, előtte csak ha vérzést, erős görcsöt tapasztal.
Köszönöm a választ. Pénteken mindenképp mennie kell, általános éves vizsgálatra van időpontja.
Igen, szerintem teljesen normális dolog odafigyelni a társunkra. Nekem is alap dolog, hogy tudom mikor menstruál a párom.
Van olyan párkapcsolat, ahol nem tudja a férfi, hogy a nő mikor menstruál??
Fejből az én partnerem sem tudja, de szoktam neki szólni, hogy pl holnap fog megjönni, és ha nem, akkor azt is mondom, aztán együtt izgulunk :)
Miért ne hozhatna tampont?? Attól, hogy ő nem menstruál, még hozhat, ha pont ő megy boltba, és elfogyott. Én aztán nem szégyellem, hogy menstruálok, ő meg pláne nem, hogy tampont vesz, legalább látják a boltban, hogy van nője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!