Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy terhes a párom? Volt, aki ilyen korán már hasonló jellegű dolgokat tapasztalt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet: a párom menzesze 5-8 körül szokott lenni. Elég sokat voltunk együtt 13-22 között. (megszakításos "védekezés", mert ha jönne így a baba azt sem bánnánk, tervben van. az előváladékom rengeteg, órákon át tartottak az aktusok) páromnak 25-e reggel alhasi fájdalmai/görcsei voltak, kb 1 órán át, azok el is múltak, azóta érzékeny az alhasa. 26-a estén észrevettünk apró elszórt duzzanatokat mindkét mellében, érzékenyek de nem fájnak neki. Kicsit mintha morcosabb lenne a napokban, a finom cirógatós érintést eddig szerette, most azt mondja, hogy kifejezetten fájó és kellemetlen érzést kelt benne. A napokban nagyon fáradékony is lett, nem tudja kipihenni magát, ennek ellenére éjszaka eléggé zaklatottan aludt. Tegnap este azt is mondta, hogy a dereka is elkezdett fájni kicsit. Próbáltam utána olvasni ezeknek a dolgoknak. Sok helyen azt olvastam, hogy a terhesség első pár hetében már jelentkezhetnek hasonló tünetek (pl: alhasi fájás a beágyazódástól, különböző érzékszervi érzékenység, cici érzékenység, a méh hormonális változása miatt lehet alhasi érzékenység és derékba sugárzó fájdalomérzet, a hirtelen hormonális változások okozhatnak hangulatbeli válzozásokat és nyugtalan alvást is) Valaki tapasztalt hasonlókat a várandóssága ilyen korai szakaszában? Esetleg ezek csak véletlen egybeesések vagy csak valami felfázás vagy teljesen más dolog okozhatja a tüneteket? 31-én fog nőgyógyászhoz menni, akkor biztos minden kiderül...addig is gondoltam megkérdezem hátha van valakinek hasonló jellegű tapasztalata. A válaszokat előre is köszönöm!

2019. máj. 27. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nalunk nem tudja általában.
2019. máj. 29. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Hát a párod nem lehetséges, hogy terhes, de te igen :)
2019. máj. 29. 17:45
 13/13 A kérdező kommentje:

Tényleg nem rólam van szó. Nem értem, hogy miért gondoljátok, hogy hazudok, mi érdekem lenne máshogy beállítani a dolgot. Főleg azért, mert én örülnék is a babának. Nem egy kétségbe esett tinilány vagyok.

Egyébként még a munkatársaim menzeszével is tisztában vagyok....egész nap együtt vagyunk..látjuk mi van egymással. És azokban a napokban tudom, hogy érzékenyebbek és inkább 3x meggondolom, hogy mit hogyan mondok nekik.

Összekevertem mással a nőgyógyászati ellenőrzés időpontját, 14-én fog menni és nem most pénteken. Ő továbbra is fáradékony és a mellei azóta is érzékenyek...azt mondja, hogy eléggé korainak tűnik neki, de biztos csak a menzesz közeledése miatt van ez.

Egy kis plusz infó annak, akit érdekel: külföldi oldalakon találtam olyan tanulmányokat, amik az előváladék spermium mennyiségéről szóltak. A vizsgált férfiak 37%-nak voltak életképes, aktív hímivarsejtjei az előváladékában. Ez lehet az oka, hogy sok párnak működik a megszakításos módszer, sokaknál pedig baba lesz belőle.

2019. máj. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!