Lehetséges, hogy már most tágulok? A 30. héten vagyok és bizsergést szurkálást érzek a hüvelynél. Nektek is van hasonló tünetetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 19:58
1/4 anonim válasza:
Méhnyak is bármikor rövidülhet és a tágulás is megkezdődhet. De az nem bizsergős érzés ha nem inkább nyílalós, és főleg függőleges helyzetben amikor a baba ránehezedik. Tágulástól függetlenül is érezhetsz zsibbadást, nyilalást, bizsergést, feszítést a hüvelyedben ezek nem feltétlenül jelentik, hogy tágulsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszi!
De a tágulás nem korai még?
2013. okt. 28. 20:06
3/4 anonim válasza:
Korai, de nem tudsz mit tenni. Ha vérzel vagy nagyon fáj akkor doki, és adnak valamit vagy fekvésre ítélnek. De szerintem még nem tágulsz, csak feszülnek, nyúlnak a szalagok. De ha aggódsz akkor menj el dokihoz, mond meg, hogy most új tüneteid jelentkeztek amik eddig nem voltak. Természetesen egyáltalán nem lenne jó ha már most tágulni kezdenél.
4/4 anonim válasza:
Oh, nekem is volt ilyen érzésem, sőt! Minden vizsgálatkor azt hittem, hogy nah, most már tuti azt fogja mondani a doki, hogy történt valami, de 37. hetet tapossuk, és még nem történt semmi. Éreztem szúrást, feszítést, húzódást, bizsergést, minden félét... és semmi sem történt :) Szerintem orvos téged is megnyugtatna, nem feltétlenül jelentik ezek a dolgok a tágulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!