Egy fura kérdés! Lehetséges, hogy a terhesség miatt van erős lábszagom?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok. Mindig rendesen tisztálkodom, napi rendszerességgel. Újabban, kb. két hete azt vettem észre, hogy erős lábszagom van, pedig egész életemben sosem volt bajom ezzel, még sosem éreztem. A hormonok miatt lehet? Másnál is van ez?2019. máj. 1. 22:28
1/6 anonim válasza:
Igen, simán okozhatják a hormonok
2/6 anonim válasza:
Mióta terhes vagyok nem érzem a hideget,szóval tényleg okozhatják a lábszagot is a hormonok :(
3/6 anonim válasza:
Én is erősebb testszagot produkálok sajnos, főleg mell alatt, hónaljban, pedig természetesen naponta fürdök, használok dezodort, minden nap tiszta ruha alap, satöbbi, így én is a hormonokra fogom. És eddig nekem se volt bajom ezzel, ha reggel véletlenül elfelejtettem dezodorozni, még egy húzósabb nap után sem volt soha kellemetlen szagom. Bezzeg most...
4/6 anonim válasza:
Nekem terhesseg legelejem mikor meg nem is tudtam rola ( 1 het keses utan teszteltem csak) eros izzadsag szagom volt. Egyszeruen elkepzelni nem tudtam hogyan. Mivel nem szokott ez lenni. Fujtam magam, kentem minden. Szornyu volt igy dolgozni egyaltalan nem ertettem a helyzetet vagy hogy mit csinalhatok rosszul. Szerencsere hamar elmult ez.
Igy gondolom neked is a hormonok miatt lehet
5/6 anonim válasza:
Nekem szülés után volt durva lábszagom. Nagyjából addig tartott míg nem fürödhettem újra kádban. A zuhanyzás mintha semmit sem ért volna.
6/6 anonim válasza:
És az is fokozza, hogy ilyenkor a szaglás is sokkal érzékenyebb. Nekem kb minden büdös, hát még ami tényleg az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!