Movo terhességi teszt mennyire megbízható?
Ma reggel (kimaradt mensi 3. napján) teszteltem Movo teszttel és viszonylag erős második csíkot mutatott. Mennyire hihetek neki? Van valakinek tapasztalata ilyen jellegű álpozitív teszttel?
Képet megpróbálok majd mellékelni.
Ha egy teszt álpozitív az elég ritka, hisz csak akkor jön elő a 2. csík ha van a vízeletedben HCG hormon, ez még száradási csíknak is nagyon erős szóval ez 100% hogy pozitív.
Gratulálok:)
Viszonylag?
Ilyen erős akkor lett, amikor a babát is látta hasi ultrahangon az orvos nekem...
Álnegatív hamaabb szokott lenni momt álpozi
( a keresni kell a száradási csíkot is tesztek nem
Álpozitívok!)
Teljesen megbizhato teszt, eleg erzekeny is. (3-4evvel ezelotti szeria viszont, kevesbe volt jo.)
Alpozitiv tesztet meg nem lattam, max szaradasi csikosat, a reagens helyet, tul keves ideig vizeletben tartott es elmosodott teszteket mar igen.
Nincs ilyen erős álpozitív teszt.....
A terhességi tesztek kvázi "hülyebiztosak", azaz úgy vannak kitalálva, hogy a 4 általánost végzett 3 fogú Bözse is le tudja olvasni hogy terhes-e vagy sem. Mégis naponta 4-6 nő pakolja fel a lepisilt tesztjét közönségvéleményezésre. Nem értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!