Mi az az étel, amit terhesség alatt nagyon kívántatok? Hány hetesen kezdődött ez a kívánósság?
8. hétben vagyok és nekem az tűnt fel eddig, hogy sokkal szomjasabb vagyok mint eddig és iszonyatosan kívánom a gyümölcsleveket, abból is a piros gyümölcsöset leginkább.
Régebben is szerettem a gyümölcslevet, de most kb minden nap megtudnék inni 1-2 dobozzal. Mivel sok a cukortartalma csak lightot veszek és iszonyatosan jól esik. Továbbá kívánom a gyümölcsöt is, de azt nem eszeveszettül csak néha néha... Pedig nem vagyok nagy gyümölcs faló, mist minden jöhet, cseresznye, barack, dinnye, málna, szeder...
A másik hogy inkább az undor egyre jobban erősödik, bár nem hányok semmitől. A májnak a szaga nagyon nem tetszik, az íze meg még kevésbé, pedig amúgy eddig imádtam minden változatát. A másik hogy ez a büdös hús szagot érzem sok felvágotton, így inkább a sajtkrémeket sajtos dolgokat, salátákat eszem inkább, nagy ritkán eszek húsos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!