Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az az étel, amit terhesség...

Mi az az étel, amit terhesség alatt nagyon kívántatok? Hány hetesen kezdődött ez a kívánósság?

Figyelt kérdés

2019. júl. 10. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmit! 28 hetes vagyok
2019. júl. 10. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Bolognai spagetti az első trimeszterben. Heti kétszer haromszor is képes voltam csinálni. Szegény férjemet már sajnáltam. Tésztaféléket végig sokkal jobban kívántam, mint egyébként. Ezután jött a lencsefőzelék. Szerintem egész életemben nem ettem annyi lencsét összesen, mint a terhesség alatt. Utána jöttek a sütik, pedig normál nem vagyok édesszájú. Nem is érdekelt más édesség, csak a sütik
2019. júl. 10. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
A savanyú dolgokat, citrom, lime, limonádé, extrém savanyú cukrok, paradicsom, paradicsomlé és dinnye. Sosem rajongtam a dinnyéért, de síkít a testem minden sejtje érte. Ja és volt az első hetekben, hogy füstölt szalonnát és kolbászt. Reggelire és vacsira azt ettem (vélhetően valamelyik zsírban oldódó vitamin miatt), de annak a korszaknak vége. Most a savanyú gyümiket kívánom.
2019. júl. 11. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy semmi kaja nem tetszik. Nem kérem. Mikor gondolkodom mit főzzek, egész egyszerűen nem jön, semmi nem szimpatikus. És éhes vagyok egész nap. Kényszerből eszem mindenfélét, de egyik se jó. Előző babáknál sajtos tejfölös tészta vagy túrós tészta 2 naponta :)
2019. júl. 11. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy 8 hetes vagyok. És az elejétől kezdve van ez.
2019. júl. 11. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:

8. hétben vagyok és nekem az tűnt fel eddig, hogy sokkal szomjasabb vagyok mint eddig és iszonyatosan kívánom a gyümölcsleveket, abból is a piros gyümölcsöset leginkább.

Régebben is szerettem a gyümölcslevet, de most kb minden nap megtudnék inni 1-2 dobozzal. Mivel sok a cukortartalma csak lightot veszek és iszonyatosan jól esik. Továbbá kívánom a gyümölcsöt is, de azt nem eszeveszettül csak néha néha... Pedig nem vagyok nagy gyümölcs faló, mist minden jöhet, cseresznye, barack, dinnye, málna, szeder...

A másik hogy inkább az undor egyre jobban erősödik, bár nem hányok semmitől. A májnak a szaga nagyon nem tetszik, az íze meg még kevésbé, pedig amúgy eddig imádtam minden változatát. A másik hogy ez a büdös hús szagot érzem sok felvágotton, így inkább a sajtkrémeket sajtos dolgokat, salátákat eszem inkább, nagy ritkán eszek húsos dolgokat.

2019. júl. 16. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Terhesség vége felé a linzert, islert.
2020. febr. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!