Kismamák és akik nemrég szültek (esetleg emlékeztek a terhességetek ezen részére) mennyire igazak a kívánósság sztereotípiák?
Sok helyen hallani, hogy a várandósok irtó fura dolgokat össze tudnak enni. Mustáros-oreo, tejszínhabos savanyú uborka stb.
Tényleg esztek/ettetek ilyeneket vagy ez csak "urban legend"?
Előre is köszi a válaszokat!😘
Uuu nutellás bacon *-*
Jól hangzik :D
Én kívánós voltam. De nem kívántam meg együtt fura dolgokat. Baromi sok szőlőt, zöldalmát és kovi ubit ettem. De nem együtt :)
Talán egyszer ettem viszonylag furát, még a legelején. Nyers karalábé eperlével. Iszonyú jól esett. Amúgy utálom a karalábét. Se előtte, se azóta nem bírom megenni.
Nálam ilyen nem volt. A nagynál volt 1x mekis sültkrumpli mekis fagyival.
A kicsinel csak hust ettem huskorettel.
Semmi ilyesmi nem volt.
Igaz gdm diéta miatt limitált is volt a paletta, de ha nem lett volna sem emlékszem fura kívánósságra... nagyon specifikus ételt volt, hogy megkívántam, de furát nem :)
Előző terhességemnel semmi ilyesmi nem volt, egyszer megkívántam a tojáskremet de ennyi.
Most 10 hetes vagyok és most sem tapasztaltam még semmi ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!