12 hetes uh-al kapcsolatban: Az orvosom (magánrendelésről) a helyi szakrendelésre utalt be, hogy a 12. heti uh-ot elvégezzék. Ilyenkor tapintásos vizsgálatra is számítsak, vagy a méhszájat nem nézik? És hasi uh-ot, vagy hüvelyit csinálnak?
Szia!
Mi pont ma voltunk a 12. heti genetikai UH-n. A dokim nézte hüvelyivel, aztán hasival is és megint hüvelyivel, mert mindig szemből volt a Picikénk, aki már tök sokat nőtt :-))) Olyan kis édes volt a kis lába, keze... mocorgott, aztán meg bealudt és nem volt hajlandó oldalra fordulni, így nem sikerült megmérni a tarkóredőt...hétfőn megyünk újra! Szóval nálam volt vegyesen .. az első UH-m 7 hetesen volt, hüvelyi, aztán 10,5 hetesen egy hasi és most is mindkettő ... nálunk az a gyakorlat, hogy a 12. héten a genetikai mindenképp hüvelyi, ha előtte már volt hasi akkor is!
Sok sikert! Jó babavárást!
12 + 5 hetes pocis :-)
Szia!Én Orosházára járok és magán dokim van.A 12. hetit nekem is a szakrendelőben csinálják,de nekem bejön az orvosom és ő fogja megnézni.Nálatok nem szokták ezt megtenni?Itt a 12. uh-t hüvelyen keresztül nézik.
Én is hétfőn megyek,leírod majd az eredményed??? :)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!