Ha szakrendelésre megyek nőgyógyászhoz, mert terhes vagyok ott kell-e fizetni, és ha igen, akkor mennyit?
Figyelt kérdés
Tehát sima rendelési időre gondolok és nem magánrendelésre.Elvileg ugye ott nem kellene fizetni,persze gondolom csak elvileg.Ha sima nőgyógyászati rendelésre megyek,akkor nem szoktam fizetni,csak a vizitdíjat.Máshogy van ez,ha terhességgel megyek oda?2008. jan. 10. 10:07
1/5 anonim válasza:
Elvileg nem kell, csak a v.díjat, de szokat azért adni, nem kell sok, olyan 1000 - 2000 e forintra gondolok. De ha nemadsz semmit, akkor sincsensemmi baj, vagy ha csak 500 forintit adsz, akkor sem! Ahogy érzed, és ahogy van pénzed! :-))
2/5 anonim válasza:
Amikor terhesgondozásra mész a nőgyógyászhoz - tehát gyakorlatilag az egész terhesség alatt -, nem kell fizetni semmit, és ha a terhességgel kapcsolatban keresed fel a körzeti orvost, akkor ott sem. Viszont engem pl. elküldtek a terhességem kapcsán kardiológiára beutalóval, és ott fizetnem kellett vizitdíjat.
3/5 anonim válasza:
természetesen nem kell fizetni csak a vizit dijat ahogy írtad te is ha oda megyek akkor még hála pénzt sem adok mert van nekik fizetésük ha pedig magánrendelésre akkor ki fizetem a dijat és kész minket se fizetnek pluszba a munkahelyen amugy van olyan aranyos orvos aki nem is várja el hogy fizes tehát ugy menyél mint máskor csak gondolom boldogabb vagy jó bab várást
4/5 anonim válasza:
Nekem tegnap azt mondta a doki, hogy ha lesz terhes könyvem, akkor szakrendelésen se kell vizitdíjat fizetni.
Nem tudom, hogy így van-e. Egyébként jövő héten megyek hozzá szakrendelőbe, és nem gondolnám, hogy adok neki ott is pénzt. Elég a magánrendelésen.
5 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Terhesen soha sehol nem kell fizetni!!!!!!!!!!
Miért tukmáljátok az orvosokat az sztkban is pénzzel?
Akinek van pénze, az menjen magánorvoshoz.
Sztkban terhesgondozáson soha semmit nem kell fizetni, sem vizitdíjat és kérlek titeket, hálapénzts se adjatok, azért vnnak a magánrendlők, ott lehet perkálni.
Ingyen van a fogászat, a körzeti és minden más a kiskönyvvel, vizitdíjat sem kell fizetni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!