Kedves kismamák! Ti amikor mentek a szakrendelésre vizsgálatra viszitek magatokkal az összes leleteteket? Én ma voltam orvosnál, és lehurrogott, hogy miért csak a kiskönyvet vittem. Pedig abba át van másolva minden szóról-szóra. Mia véleményetek?
én is a kis A/5ös mappával járkáltam, aztán 2 mappával, majd a 30. hét körül csak az aktuális leletekkel. Kicsit problémás volt a terhességem, átlag 2x mentem vizsgálatra... a 36. héten észrevette a dokim, hogy egy eredmény nincs beírva a kiskönyvembe, ezért kérte, hogy adjam oda :S Afp egyébként... na hát hol van az már... mindegy, következő héten vittem magammal, most meg már ugye megvan milyen leletek kellenek a szüléshet, azokat betettem a kiskönyvembe, de hogy miért kell vinni mikor beírták az eredményt???
39h km
Természetesen vinni kell az összes leletet. Kezdettől fogva vittem. Azon van részletesen minden feltüntetve.
39+5km
Vidd magaddal.
Nekem is sokszor előfordult, hogy a védőnőm nem írt át valamit a könyvbe, vagy pl. korábbi UH leletemen akart megnézni valamit.
Utóbbi akkor volt külön vicces, amikor az UH alatt feküdtem már. SZó szerint mondtam el neki fejből (előtte olvasgattam pont). Szóval nem árt, ha oda-vissza tudod az eredményeidet fejből :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!