Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák! Ti amikor...

Kedves kismamák! Ti amikor mentek a szakrendelésre vizsgálatra viszitek magatokkal az összes leleteteket? Én ma voltam orvosnál, és lehurrogott, hogy miért csak a kiskönyvet vittem. Pedig abba át van másolva minden szóról-szóra. Mia véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 21:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem irni,hogy 24h. vagyok
2009. nov. 27. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitottam egy dossziét és azzal mentem minden vizsgálatra, ha szükség volt valamire, meg tudtam mutatni.
2009. nov. 27. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csináltam, hogy egy A/5 méretű gumis mappába, pakoltam bele a kiskönyvemet az összes leletemmel együtt, így legalább minden papírom egy helyen volt, és ez a kis mappa a táskámban is simán elfért, mindig magamnál hordtam.
2009. nov. 27. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindég benne maradnak a leletek a táskámban,egy külön reteszben. Így biztos nem felejtem el elvinni.
2009. nov. 27. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is van mappám,amibe minden papírom benne van,csak kint maradt a férjemnél.Nem vittem be,mert mikor vittem,akkor sose kérte,még a kiskönyvbe is alig nézett bele.Szerintem csak"szar napja volt és rajtam vezette le,hirtelen nem találta a kiskönyvbe amit akart,pedig ott volt.Nekem meg olyan rosszul esett,amilyen stilusba beszélt.Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 27. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én is vettem egy mappát,mindenféle-fajta leletet meg papírt ebben gyűjtök,ebben van a kiskönyvem is,így minden egy helyen van,mindig minden nálam van a vizsgálatokon.
2009. nov. 27. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:

én is a kis A/5ös mappával járkáltam, aztán 2 mappával, majd a 30. hét körül csak az aktuális leletekkel. Kicsit problémás volt a terhességem, átlag 2x mentem vizsgálatra... a 36. héten észrevette a dokim, hogy egy eredmény nincs beírva a kiskönyvembe, ezért kérte, hogy adjam oda :S Afp egyébként... na hát hol van az már... mindegy, következő héten vittem magammal, most meg már ugye megvan milyen leletek kellenek a szüléshet, azokat betettem a kiskönyvembe, de hogy miért kell vinni mikor beírták az eredményt???

39h km

2009. nov. 28. 00:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Természetesen vinni kell az összes leletet. Kezdettől fogva vittem. Azon van részletesen minden feltüntetve.

39+5km

2009. nov. 28. 08:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Vidd magaddal.

Nekem is sokszor előfordult, hogy a védőnőm nem írt át valamit a könyvbe, vagy pl. korábbi UH leletemen akart megnézni valamit.

Utóbbi akkor volt külön vicces, amikor az UH alatt feküdtem már. SZó szerint mondtam el neki fejből (előtte olvasgattam pont). Szóval nem árt, ha oda-vissza tudod az eredményeidet fejből :-))

2009. nov. 28. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
van egy dosziem amiben minden benne van,es igy soha nem felejtek otthon semmit mert minden abba van,sot az mindig nalam van sosem tudhatod mi tortenik veled az uton ne adj isten korhazba kerulsz ,abbol minden kiderul!
2009. nov. 28. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!