Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha meggondolta magát?

Lara&James kérdése:

Mit tegyek, ha meggondolta magát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem védekeztünk, hogy összejöjjön a kistesó. Mikor sikerült, a párom meggondolta magát. Azt akarja vetessem el. Az indokai a következők: 1. Mégse lenne elég pénz kettőre. -Eddig azt mondta lenne.- 2.Rosszul viselem a terhességet. -valóban nem viselem jól, de a terhesség az terhesség. Mindenkinek meggyűlik vele a maga baja, de túl lehet élni, és megéri. (Az első sokkal nehezebb volt)

Azt se értem miért gondolja meg magát valaki, ha eddig akart gyereket. Az elsőt is imádja...

2019. júl. 6. 08:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Ki tudja. Lehet hogy szeretője lett, vagy már nem szeret úgy, és most tudatosult benne, hogy újabb gyerek jön.
2019. júl. 6. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Hülye a férjed. Tartsd meg a babát, maximum elváltok, nem lesz nagy kár érte.
2019. júl. 6. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet, hogy instabillá vált a munkahelye?
2019. júl. 6. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk ugyanez volt, de első gyereknél.

Én még annyira nem is akartam, de ő folyton erről áradozott (milyen jó lesz apának lenni, családnak lenni), ő unszolására vágtunk bele.

Majd pozi teszt után egy héttel furán kezdett viselkedni. Egyszer a kocsiban kinyögte, hogy mégis korai, jobb lenne, ha ez a baba nem maradna és majd próbálkozzunk jövőre.

Nem tette zsebre amit akkor szóban tőlem kapott. Amúgy is ingerlékenyebb voltam terhesség elején.

A baba maradt, konkrétan olyat nem mondott, hogy elhagy ha megtartom, stb, csak morgott néha miatta, furán viselkedett, nem érdeklődött, mintha a terhesség őt nem is érintette volna. Én akkor úgy gondoltam, ebből szakítás lesz. Kb a terhesség felére elmúlt és imádja a lányunkat. Soha nem derült ki, mi volt a baja, szerintem bepánikolt, de ezért a mai napig nehesztelek, hogy akkor rúgott belém és"hagyott magamra" mikor a legsebezhetőbb voltam és szükségem lett volna rá.

2019. júl. 6. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Pánik. Nálunk is megvolt. Mondjuk azt nem mondta, hogy bár ne lenne, csak hogy várhattunk volna még - ettől független marha rosszul esett. Ja és utólag szerintem el sem ismeri már, hogy ő ilyet mondott. Lassan kibújik a miénk, és már nagyon várja.
2019. júl. 7. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsére nem én vagyok a Te helyedben. Én erre már rég pofán vágtam volna az uramat, h mit képzel, hogy majd megölöm a saját gyerekem?!
2019. júl. 7. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Szuld meg, valj el es fizessen borsos gyerektartast!!
2019. júl. 7. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Kérdező! :) Én megtartanám a helyedben. A soraidból az érződik, hogy szeretnéd valójában. Ez a lényeg. Tudom, hogy vannak, akik azt mondják, nem bánták meg az abortuszt. De ismerek olyanokat, akik nagyon megbánták. Ez főleg olyanokra jellemző, akik csak kényszerből mentek abortuszra, ahogy te is tennéd. Anyagilag jól álltok szerinted. Ez a Te döntésed kell hogy legyen, nem a férjedé. Illetve az ő akaratából is fogant meg a kicsi. A leírtak alapján egy abortusz után nem biztos, hogy együttmaradnátok a férjeddel. Meg az is lehet, hogy csak váratlanul érte őt ez az egész, és majd meggondolja magát. Lehet, hogy csak hirtelen rászakadt a felelősség gondolata, és később örülne a kicsinek. Mindenesetre egy gyerek nem játék, hogy egyszer akarjuk, egyszer nem. A várandósságot mindenki máshogy viseli, de mindenkinek vannak tünetei. Te csinálnád végig, nem a férjed. Abortusz esetén meg Te viselnéd a következményeket. Nem jött össze rögtön a kicsi, hanem azt írod, hónapok óta nem védekeztetek. Ha aztán mégis akarna tesót, lehet, hogy már nem is jönne össze az abortusz után, vagy csak nagyon sokára. Vannak ismerőseim, akiknek évek óta nem jön össze, és nem is tudni, miért. Minden jót kívánok Neked, és jó döntést! :)
2019. júl. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!