Mit tegyek, ha meggondolta magát?
Hónapok óta nem védekeztünk, hogy összejöjjön a kistesó. Mikor sikerült, a párom meggondolta magát. Azt akarja vetessem el. Az indokai a következők: 1. Mégse lenne elég pénz kettőre. -Eddig azt mondta lenne.- 2.Rosszul viselem a terhességet. -valóban nem viselem jól, de a terhesség az terhesség. Mindenkinek meggyűlik vele a maga baja, de túl lehet élni, és megéri. (Az első sokkal nehezebb volt)
Azt se értem miért gondolja meg magát valaki, ha eddig akart gyereket. Az elsőt is imádja...
Nálunk ugyanez volt, de első gyereknél.
Én még annyira nem is akartam, de ő folyton erről áradozott (milyen jó lesz apának lenni, családnak lenni), ő unszolására vágtunk bele.
Majd pozi teszt után egy héttel furán kezdett viselkedni. Egyszer a kocsiban kinyögte, hogy mégis korai, jobb lenne, ha ez a baba nem maradna és majd próbálkozzunk jövőre.
Nem tette zsebre amit akkor szóban tőlem kapott. Amúgy is ingerlékenyebb voltam terhesség elején.
A baba maradt, konkrétan olyat nem mondott, hogy elhagy ha megtartom, stb, csak morgott néha miatta, furán viselkedett, nem érdeklődött, mintha a terhesség őt nem is érintette volna. Én akkor úgy gondoltam, ebből szakítás lesz. Kb a terhesség felére elmúlt és imádja a lányunkat. Soha nem derült ki, mi volt a baja, szerintem bepánikolt, de ezért a mai napig nehesztelek, hogy akkor rúgott belém és"hagyott magamra" mikor a legsebezhetőbb voltam és szükségem lett volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!