Tippek hányás ellen?
Figyelt kérdés
Most nem a szokásos, hányinger elleni dolgokra gondolok (amik amúgysem használtak), hanem amikor nyilvános helyen -pl rendelő, játszótér, tömegközlekedés - hirtelen, általában valamilyen szag hatására akar minden kijönni.2019. júl. 4. 13:17
1/8 anonim válasza:
Zacskó. Mégis milyen tippeket vársz?
2/8 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni vele, legyen nálad mindig zacskó. Rágó, hideg víz(homlokára is jó) szokott még működni meg az ha valamivel elterelem a figyelmemet, de ha nagyon ki akar jönni akkor kifog.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
1es: valami ilyesmire gondoltam, amit a 2. válaszoló írt. vagy hátha ismer valaki homeopátiás cuccot vagy valakinek bevált esetleg valamelyik hányás elleni gyógyszer, amiből lehet terhesség alatt indulás előtt egyet bevenni.
2019. júl. 4. 13:32
4/8 anonim válasza:
Mentolos cukor, nagy levegő, hideg víz.
5/8 anonim válasza:
Szia! Sok mély friss levegő, plusz nekem hányinger ellen a kóla beválik, nem tudom ilyen esetben működik vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Citromos hideg víz, kóla, gyömbéres kóla, mentolos rágó, savanyú cukor. Nekem ezek beváltak :)
7/8 anonim válasza:
Reggel mielőtt felültem volna ettem 1 száraz kekszet és vártam egy percet. Utána gyömbértea. Néha ittam 1 deci kólát. Meg a terhesvitamin is segített néha.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Amit még nem próbáltam, azt ki fogom.
7: milyen vitamint szed? mert én Elevitet és bármikor próbálom bevenni, mindig visszajön
2019. júl. 5. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!