Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hét négy naposan CRL 3,2...

10 hét négy naposan CRL 3,2 ez baj? Orvos annyit fűzött hozzá hogy szerinte ez nagyon kis terhesség 2 hét múlva kontroll

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Kb 5-6 nap eltérés

[link]

2019. júl. 1. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

@1: 38-nak kellene lennie, neki ez 3,2!

Nálunk anno 6+3-nál volt 3 mm a CRL. Ez 4 hetes lemaradás...

2019. júl. 1. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezekszerint lehet hogy nem fejlődik a baba!?
2019. júl. 1. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:

3,2 cm, vagy 3.2mm....?! Ha utóbbi, akkor. Nem fejlődik jól sajnálom. Ha előbbi, akkor ahogy az első írta pár nap eltérés van.

Bár gondolom az előbbi tehát 3.2 cm, mm-ben ugyanis nem szoktak tizedeket mérni mivel nem is lehet...

2019. júl. 1. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szoktak merni mm-ben is tizedeket, nekem is mertek mindegyik gyerekkel.

Es ha azt mondta a doki a ketdezonek h nagyon kicsi, akkor valoszinuleg mm-tol van szo, tobb mint 3 centinel par mm-es elteresre minek mondana, hogy nagyon kicsi...

Kerdezo, ha tenyleg mm-ben 3,2, akkor ez nagyon nagy kulonbseg, 6. het elejenel felel meg az embrio merete. 4 hetes lemaradas.

Nem tudom mikor teszteltel eloszor pozitivat, de ha nem kb 2 hete, hanem regebben, akkor valoszinuleg nem fejlodik az embrio.

2019. júl. 1. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom hogy mm vagy cm mivel nincs feltüntetve a leleten. Ennyi van csak rajta hogy crl 3,2

Az viszont biztos, hogy az orvosnak nem tetszett hogy ennyire kicsi.

Összezavarodtam..

2019. júl. 1. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Látni lehetett szivhangot? Ha nem, akkor valószínűleg mm volt, így az valóban nagy lemaradás
2019. júl. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!