10 hét négy naposan CRL 3,2 ez baj? Orvos annyit fűzött hozzá hogy szerinte ez nagyon kis terhesség 2 hét múlva kontroll
@1: 38-nak kellene lennie, neki ez 3,2!
Nálunk anno 6+3-nál volt 3 mm a CRL. Ez 4 hetes lemaradás...
3,2 cm, vagy 3.2mm....?! Ha utóbbi, akkor. Nem fejlődik jól sajnálom. Ha előbbi, akkor ahogy az első írta pár nap eltérés van.
Bár gondolom az előbbi tehát 3.2 cm, mm-ben ugyanis nem szoktak tizedeket mérni mivel nem is lehet...
Szoktak merni mm-ben is tizedeket, nekem is mertek mindegyik gyerekkel.
Es ha azt mondta a doki a ketdezonek h nagyon kicsi, akkor valoszinuleg mm-tol van szo, tobb mint 3 centinel par mm-es elteresre minek mondana, hogy nagyon kicsi...
Kerdezo, ha tenyleg mm-ben 3,2, akkor ez nagyon nagy kulonbseg, 6. het elejenel felel meg az embrio merete. 4 hetes lemaradas.
Nem tudom mikor teszteltel eloszor pozitivat, de ha nem kb 2 hete, hanem regebben, akkor valoszinuleg nem fejlodik az embrio.
Sajnos nem tudom hogy mm vagy cm mivel nincs feltüntetve a leleten. Ennyi van csak rajta hogy crl 3,2
Az viszont biztos, hogy az orvosnak nem tetszett hogy ennyire kicsi.
Összezavarodtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!