7. - heti UH-on egy babát talált szívhangal az orvos biztosra a másiknál nem volt szívhang de boztos volt ott még egy. Két hét múlva kontroll, de kíváncsi vagyok Hogy volt már valakinek ilyen? Nagyon szeretnék ikerbákat :-) A válaszokat köszönöm!
Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 15:03
2/18 anonim válasza:
Te maga a természet csodája vagy, hogy mióta kivették a méhedet, azóta megint terhes vagy, és szivhang is van:DD
3/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem!
2018. aug. 18. 15:13
4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem valakivel keversz!! 🤨🤨🤨
2018. aug. 18. 15:20
5/18 anonim válasza:
Honnan veszed,hogy volt ott még egy?
6/18 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta hogy van mellette még egy de nem találta a szívhangot.
2018. aug. 18. 15:25
8/18 anonim válasza:
Linkeljetek már lécci,szétvet a kiváncsiság.
9/18 A kérdező kommentje:
1 cm
2018. aug. 18. 15:43
10/18 A kérdező kommentje:
Remélem hogy a témában esetleg normális véleményt is kapok és nem használhatatlan kérdéseket amivel bombázol.
Vagy csak unatkozol vagy mi? Kérdezed hogy hogy lehet gyerekem mert kivették a méhemet ????honnan???honnan jött ez??? Kérlek te is válaszolj nekem mert rohadtul érdekel!!!!!
2018. aug. 18. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!