Hany hetes terhes vagyok?
Sziasztok.
Ahany orvosnal jartam annyi felet mondtak. Akármikor kerdik nem tudom mit mondjak segitsetek kerlek.
Szoval:
Október 10én volt meg a menzeszem.
Aszerint ma 37 hetes vagyok DE! az ultrahang szerint 35 hetes.
A baba 100% oktober 22en fogant. November 4-en volt beagyazodasi verzesem.
A 12 hetes genetikai pedig: januar 21en 12+6 napos voltam.
Julius 17 a kiirt idopont.(elvileg)
De 38 hetesen program csaszart terveznek.
Egyik orvos ezt mondja a masik azt. Kinek van igaza szerintetek?
Fontos a csaszar szempontjabol ugyanis nemmind1 hogy 36 v 38 heten lesz a csaszar.
Ezek alapjan ki mit mond? Hany hetes vagyok?
Igen. Az orvos annyira okos hogy megsem hallgatja amit mondok.
Csak a menzesz.
De 2het az soka. Meg 1 het oke de 2???
Sulyos beteg a baba akit muteni lell szuletese utan. Ezert nem mind1 hogy 36 v 38 heten lesz a csaszar.minel tovabb marad bent annal nagyobb az eselye az eletben maradasra...
Nekem a 12. Heti alapján idősebb volt
Mensi alapján is
Fogatatás alapján meg tuti
Biometriai adatok alapján a 32. Héttől 3 hét lemaradás
Túlvittem 8 napot
Fogantatás és beágyazódás szerint 11 napot...
Átlagméret alatti babát szültem
Erdekes. Nekem nem is foglalkoztam a mentesz idejevel. Pedig itt mindenki ezt irja. Azt mondta a doki 8 hetes. Menzesz szerint 9. De mivel en szoktam erezni a peteerest, szerintem is a dokinak van igaza es 8 lesz az!
Szerintem kerdezo, ha neteg a baba akkor foleg nagyon fogjak figyelni a mereteit stb, es akkor lesz a csaszar, amikor a legjobbnak tunik. Ne aggodj.
Annyira figyeltek a mereteket hogy jovohet hetfon eroszakkal csaszarozni akartak.. :(
Biztosan koraszulott lett volna ha a nogyogyaszra hallgatok. Es ami a masik szinte biztos hogy nem lehetne muteni ami azt eredmenyezne hogy osszeesne a keringese .. :( szornyu ez a futoszalag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!