Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetes terhes vagyok?

Hany hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ahany orvosnal jartam annyi felet mondtak. Akármikor kerdik nem tudom mit mondjak segitsetek kerlek.

Szoval:

Október 10én volt meg a menzeszem.

Aszerint ma 37 hetes vagyok DE! az ultrahang szerint 35 hetes.

A baba 100% oktober 22en fogant. November 4-en volt beagyazodasi verzesem.

A 12 hetes genetikai pedig: januar 21en 12+6 napos voltam.

Julius 17 a kiirt idopont.(elvileg)

De 38 hetesen program csaszart terveznek.

Egyik orvos ezt mondja a masik azt. Kinek van igaza szerintetek?

Fontos a csaszar szempontjabol ugyanis nemmind1 hogy 36 v 38 heten lesz a csaszar.

Ezek alapjan ki mit mond? Hany hetes vagyok?

2019. jún. 26. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora eltérés van a menzesz alapján mért és a 12 hetes UH alapján mért adatok között, akkor a 12 hetes UH a mérvadó, azaz még csak 35 hetes vagy.
2019. jún. 26. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvosok vannak annyira kompetensek, hogy el tudják dönteni, mikor császározzanak.
2019. jún. 26. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom mindig azt mondta, csak és kizárólag a menstuációból számolt idő a mérvadó. Mindig nagyobbra mérték a babám mint amennyi idős volt valójában, a végén kiderült elmérések voltak röpke 2kg val.
2019. jún. 26. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen. Az orvos annyira okos hogy megsem hallgatja amit mondok.

Csak a menzesz.

De 2het az soka. Meg 1 het oke de 2???

Sulyos beteg a baba akit muteni lell szuletese utan. Ezert nem mind1 hogy 36 v 38 heten lesz a csaszar.minel tovabb marad bent annal nagyobb az eselye az eletben maradasra...

2019. jún. 26. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. Heti alapján idősebb volt

Mensi alapján is

Fogatatás alapján meg tuti

Biometriai adatok alapján a 32. Héttől 3 hét lemaradás

Túlvittem 8 napot

Fogantatás és beágyazódás szerint 11 napot...

Átlagméret alatti babát szültem

2019. jún. 26. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bízol az orvosod szaktudásában válts.
2019. jún. 26. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Erdekes. Nekem nem is foglalkoztam a mentesz idejevel. Pedig itt mindenki ezt irja. Azt mondta a doki 8 hetes. Menzesz szerint 9. De mivel en szoktam erezni a peteerest, szerintem is a dokinak van igaza es 8 lesz az!

Szerintem kerdezo, ha neteg a baba akkor foleg nagyon fogjak figyelni a mereteit stb, es akkor lesz a csaszar, amikor a legjobbnak tunik. Ne aggodj.

2019. jún. 26. 22:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Annyira figyeltek a mereteket hogy jovohet hetfon eroszakkal csaszarozni akartak.. :(

Biztosan koraszulott lett volna ha a nogyogyaszra hallgatok. Es ami a masik szinte biztos hogy nem lehetne muteni ami azt eredmenyezne hogy osszeesne a keringese .. :( szornyu ez a futoszalag

2019. jún. 27. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha UH szerint most 35 hetes, akkor már nem lesz koraszülött.
2019. jún. 27. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!