Ti is úgy éreztétek terhes hogy alig telik az idő?
Nekem is rohant
Dolgoztam 37. Hétig, plusz felújítottunk költöztünk
Valoszinuleg amiatt lehet, mert unatkozol.
En az egyik terhessegem alatt voltam 3 hetet kenyszerpihenon. Nem csak siman nem dolgozhattam, hanem fekudni is kellett.
Nah, akkor ereztem azt, hogy soha nem telik el egy nap sem, nemhogy ki tudja hany het (az elejen meg nem tudtam, hogy mikor mehetek vissza dolgozni).
Egy het utan mar kinkidtam, vegul kerestem magamnak olyan elfoglaltsagot, amit fekve is tudok csinalni, pontosabban tobbet is es napirendben csinaltam ezeket. Igy egesz jo volt.
Ezen kivul nem ereztem igy, mert volt dolgom es jottem-mentem, dolgoztam vegig, amit eppen csinalni kellett. Ugy gyorsan elment egy-egy het is. A harmadik gyerek majd harom hettel hamarabb jott, kifejezetten “rosszul esett”, mert tudtam h az az utolso terhessegem es annyi mindent akartam meg abban a hrom hetben csinalni babazas elott.
Annyit tudok javasolni, hogyha eddig nem tetted, akkor csinalj napirendet. Ha setalhatsz, kimozdulhatsz, akkor legyen benne napi 2 seta vagy bevasarlas, konyvtarba jaras bizonyos napokon, ilyesmi.
Ha nem jarkalhatsz, akkor pedig olyat csinalj, amit fekve/ulve is tudsz, olvasas, keresztrejtveny, online nyelvtanulas, valami kezmuves dolog, ilyesmi. Es ezek is nagyjabol valtva egymast programszeruen, jetto kozott egy-egy resz valamilyen sorozatbol, musorbol, hogy ne legyen olyan monoton.
Az esti séta mindig megvan a kutyákkal :)
Sajnos a párom 12 órázik reggel 8tól este 8ig,közbe van 1 óras ebédidő de úgy várom mindig mint a messiást :D
Valami elfoglaltságot ki kell találnom a következő 20 hétre,valaki írta a horgolást lehet hogy neki állok babaruhát horgolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!