Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt olyan hogy a 12....

Kinek volt olyan hogy a 12. hét után tudta meg hogy terhes?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg hogy terhes vagyok és a nődokim szerint a 12.hét után vagyok (kicsúsztam az időből is pár vizsgálatnál) és most kicsit fèlek hogy mint sikerül elintèznem a vizsgálatokat így.
2019. jún. 23. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Kolléganőnk (nem egy telephelyen dolgoztunk vele) az 5. hónapban vette észre. Állítólag mindig is rendszertelen volt a ciklusa, így nem tűnt fel neki, hogy hónapokra kimarad, csak közben nem is védekeztek. Ha valaki ennyire ostoba a teste működésével kapcsolatban, azt nem tudom sajnálni.
2019. jún. 23. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

1, miért ostoba??? Nekem is a 14. hét után derült ki, csak gyógyszerrel menstruáltam. Megbeszéltük az orvosommal, hogy a nyarat kihúzom, lesz, ami lesz, aztán ősszel belekezd egy kivizsgálásba. Szept végén mentem hozzá, ott még már terhes voltam. Nem voltam fáradt, nem émelyegtem, nulla tüntetem volt.

Ostoba itt egy ember van...

2019. jún. 23. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Miért ostoba? Talán azért, mert ha eldöntik, hogy jöhet a gyerek és nem védekeznek, akkor a rendszertelen ciklus miatt havonta egy tesztet csinálnék a biztonság kedvéért. Talán azért, mert terhesen akkor nem vedelném a röviditalt 2 céges rendezvényen. Talán azért, mert szeretném tudni, hogy rendben fejlődik-e a baba...
2019. jún. 23. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Annyi de annyi no van a vilagon aki nem azonnal tudta meg, hogy terhes. Kb mindenki ismer valakit. Abba lehetne hagyni az ostobazast mert mint latjatok eleg gyakori jelenseg. Nem mindenki stresszel ra es figyel minden apro valtozast, sokan ugy vannak vele h ha jon jon kesz. Rengeteg nonek rendszertelen a ciklusa, es ebbol kifolyolag nem kelt gyanut bennuk. Foleg ha mar evek ota elnek szexualis eletet.

Nem vagyunk egyformak, nem vagyunk robotok, jo lenne masokat is meghallgatni es talan nem rogton hazugnak titulalni oket,

2019. jún. 23. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Én csak azt nem értem, hogy akinek rendszertelen a ciklusa de elkezd védekezés nélkül szexelni gyermek nemzés céljából, az amúgy miből gondolja hogy rá fog jönni, ha terhes, ha nem csinál tesztet?

Más az, akinek becsúszik és emiatt nem veszi észre rögtön mert fel sem merül benne. Kérdező, ne aggódj, az egyetlen vizsgálat amivel tényleg kicsúsztál, az a genetikai, bár úgy tudom, ha nagyon beteg a baba, később is el lehet vetetni (már ha ez felmerül benned, gondolom emiatt kérdezed). Hogy méhen kívüli e még van e szivhangja stb azt most ugyanúgy meg tudják nézni

2019. jún. 23. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyászom felesége 🤣

Rendesen menstruált, csak a gyomra fájt, amire meg itatta vele a pálinkát esténként a férje. 13 hetesen derült ki. Indult gasztroenterológiara már. Előtte csináltatott a férje neki teljes vérkép es vizeletvizsgalatot, de rutinból behúzta a hcg vizsgálatot is. Egy óra múlva hívták a laborból, hogy gratulálnak, apuka lesz. 🤣

2019. jún. 23. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy baratnom. 4 honapos volt mikor megtudta. Rendszertelen volt a menzesze plusz azt mondtak neki nem is lehet gyereke. Hat nem nagyon jutott eszebe ez az opcio. Csak mikor hizni kezdett, futni jart es befeszult a hasa. Ezzel kerult dokihoz. Meglepi. Amugy nem csuszott ki semmibol mindent meg tudtak neki csinalni rendesen. Csak gondolom nem a klasszikus idozitessel vagy modszerekkel. Down-t is lehet verbol is szurni. Szoval ne parazz.
2019. jún. 23. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sok mindenről nem maradtál le. Mondjuk én elejétől kezdve tudtam hogy terhes vagyok. 12 hetesen van ez első genetikai uh, majd vizelet és vérvizsgálat. Én is ilyenkor voltam az első ilyen komolyabb vizsgálatokon és 10 hetes voltam mikor először jelentkeztem a védőnőnél. Innentől kezdve már csak sűrűsődni fog a vizsgálatok
2019. jún. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!