Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogyás terhesség alatt? Nem baj?

Fogyás terhesség alatt? Nem baj?

Figyelt kérdés

Most a 16.hétben járok. Kb 60 kg-mal indult, most 57-58 kg közt vagyok (166 cm). Étvágyam egyáltalán nincs,hányni sem hányok. Mikortól fogok hízni? Ez normális így?!

Köszi...

2010. júl. 9. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

én a 9. hétig fogytam 3 kilót .. az elsővel se hiztam szinte semennyit mégsincs semmi hátránya belőle.

minél kevesebbet szedsz fel annál jobb.

ez nem számit fogyókurának

én se kivánok semmit és ha mégis mire megfőzöm már nem kivánom...

majd talán a végefelé hizol kicsit és télen mert akkor a kalóriaszükségleted is nagyobb.

ne aggódj

2010. júl. 9. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez még egyáltalán nem baj! Én a 30. hétig 8 kg-ot fogytam :(
2010. júl. 9. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, ugyanezek az adataim, és a 4. hónapig én is fogytam, és amúgy én sem hánytam! Sőt, utána megállt a fogyás, viszont egy dekát nem híztam a 22. hétig. Mostanra viszont visszajött a leadott 3 kilóm és 27 hetes vagyok. Ne aggódj, nekem a doki is mondta, hogy ez nem vészes fogyás, és ha eszel rendesen, meg jól érzed magad, akkor nincs gond! A baba elveszi ami kell neki, és ezek szerint a tartalékainkból él egy ideig. :)

Vissza fognak jönni azok a kilók! Szép terhességet!

2010. júl. 9. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Első 5 hónapban kb.5 kilót fogytam, semmit nem kívántam,sokat hánytam, még a vitamin is kiment. most 30 heteske vagyok, lassan elértem az eredeti súlyom, és +4 kg van rajtam. A babó egészséges, ráadásul nagyobb az átlagnál. Nálad sem lesz semmi gond.
2010. júl. 9. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2010. júl. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!