Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most léptünk az 5. hétbe....

Most léptünk az 5. hétbe. Jövőhéten utaznánk Korfura. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sajna az előleget már télen elutaltuk, megvettünk mindent a nyaraláshoz,de hát a várva várt baba meg a pociban van:-)

Persze,tudom,a baba fontosabb az utazásnál,de van aki szerint egy egészséges magzatnak semmi baja nem lesz az utazástól. Szerintetek??

2010. júl. 9. 12:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál, a barnázásra írt fel Utrogestant, azt mondta hogy ettől el kell mulnia...Egyébként nem tiltakozott az utazástól...Még mindig nem tudjuk eldönteni...
2010. júl. 9. 22:43
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok mi terhesség közbe mentünk a barátnőmékkel tunéziába az orvosomnak semmi kifogása nem volt azt mondta hogy a tengervíz nagyon egészséges.És elmentünk és nagyon jól éreztük magunkat.Akkor amikor mentünk én is 5 hetes voltam.Jó nyaralást ha mentek.Remélem igen!
2010. júl. 10. 13:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen nem sok mindenkinek adatik meg!!!Én tuti mennék.A doki mit mondott fürödhetsz így?Nem nézett méhszájat?Szerintem ne hagyd ki!!
2010. júl. 10. 13:10
 24/27 A kérdező kommentje:

Szerdán megyünk ismét dokihoz. Nem döntöttünk még, megvárjuk, hogy mit mond, és az alapján döntünk.

Mi sem vacillálnánk az utazáson,ha nem lenne ez a rohadt barnázás,ami az utrogestan 3.napi szedése után sem múlt még el:-((

Úgyhogy egyelőre várunk egy kicsit,de nem szeretnénk kihagyni ezt a lehetőséget!

2010. júl. 10. 14:38
 25/27 anonim ***** válasza:
36%
Az írod "várva várt baba", azt írod barnázgatsz... És ott van egy nyaralást ahová még életed során milliószor elutazhatsz. Szerintem ez nem kérdés. De Te tudod.
2010. júl. 12. 08:15
 26/27 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy ha a baba életképes és megmarad akkor megmarad egy kis utazástól is, ha meg nem akkor otthon is elmehet.
2010. júl. 12. 11:44
 27/27 anonim ***** válasza:
36%

Hát ez nem éppen így van. A vérezgetéssel feküdni és pihenni kell, nem nyaralni. Ha nem vigyázol magadra, elvetélhetsz, ha vigyázol, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy a baba megmarad.

De ha ennyire menni akarsz tök mindegy, hogy itt ki mit tanácsol. Menj csak nyugodtan, aztán ha nem marad meg a baba akkor magadra vess.

2010. júl. 13. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!