Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most léptünk az 5. hétbe....

Most léptünk az 5. hétbe. Jövőhéten utaznánk Korfura. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sajna az előleget már télen elutaltuk, megvettünk mindent a nyaraláshoz,de hát a várva várt baba meg a pociban van:-)

Persze,tudom,a baba fontosabb az utazásnál,de van aki szerint egy egészséges magzatnak semmi baja nem lesz az utazástól. Szerintetek??

2010. júl. 9. 12:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó pihit nektek:)

Azért dokihoz menj el és kérdezd meg (gondolom repcsivel mentek?!) hogy repülni lehet e!?

26 hetes pocis

2010. júl. 9. 12:31
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Kérdezd meg az orvosodat! De szerintem hajrá nyaralj, pihenj és aludj még akkor is ha nem vagy álmos, mert pár évig nem fogsz:-)

2010. júl. 9. 12:32
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz.

Ne igyál alkoholt, ne egyél ismeretlen eredetű ételt (pl sarki büféből ne), ne egyél nyers dolgokat, ne egyél mosatlan gyümölcsöt. Csak palackos vizet igyál.

A vízbe bemehetsz, attól nem lesz bajod.

Jó nyaralást és jó babavárást!

4/27 anonim ***** válasza:
27%

Én nem utaznék. Az első 12 hét elég kritikus, főleg ha nehezen jött összeg. Nem beszélve arról, hogy kismama napra stb. nem mehet. Én még ilyenkor a tengervízbe sem mennék bele...

De Te tudod. Én nem kockáztatnék.

Üdv

9+1 hetes km

5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt se tudtam, hogy babát várok, mikor kb. ennyi idősen Egyiptomban voltunk (megjött a mensim az első 2 hónapban, nem tervezett baba). Ige, úgy van, ahogy te is írtad! Egy egészséges terhességnek nem árt egy utazás, még a tengerben való fürdés se, sőt, még jót is tesz. A babád odabent nagyon jól védve van, külső hazástól nem lehet baja! A normál higiénés szabályokat betartva neked se lesz semmi bajod, nyugi!
2010. júl. 9. 12:34
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

A tengervíz egészséges,nem lesz bajod:)

Repülni lehet, csak már nagyon nagy pocakkal nem:)

A nap nem árt, bekened magad jól és ne legyél kint sokat, max fél óra, a többit árnyékban tessék:)

Sétáljatok sokat, a friss levegő nagyon jót fog tenni:)

Ohh és palackos vizet igyál, tengeri herkentyűt ne:)

A terhesség nem betegség, minél jobban fél valaki annál rosszabb és annál inkább elrontja ezt a szép időszakot:)

A dokival előtte tessék konzultálni:)

2010. júl. 9. 12:36
 7/27 anonim válasza:
100%
én úgy tudom, hogy 6 hónapos terhesség előtt lehet repülőre ülni. (Ha jól emlékszem)
2010. júl. 9. 12:39
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát most nagyon irigyellek:-))))

Még szép hogy mehetsz miért ne mehetnél?

Egy ilyen nyaralást nem lehet kihagyni:-)

Nem lesz gond előttem már leírták mit ne csinálj és mire figyelj.Mondjuk a vízbe menetellel azért vigyázz mert tudod az ördög nem alszik.

Jó pihenést és kikapcsolódást!!!

Majd gondolj ránk is :-))

2010. júl. 9. 12:42
 9/27 anonim ***** válasza:
2010. júl. 9. 12:43
 10/27 anonim ***** válasza:
30%
én inkább itthon maradtam (8h), nem mertem kockáztatni, egészséges vagyok, persze, de első várandósság, az első trimeszter a kritikus, ha ott történik valami, kihez fordulsz...
2010. júl. 9. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!