Most léptünk az 5. hétbe. Jövőhéten utaznánk Korfura. Mit javasoltok?
Sajna az előleget már télen elutaltuk, megvettünk mindent a nyaraláshoz,de hát a várva várt baba meg a pociban van:-)
Persze,tudom,a baba fontosabb az utazásnál,de van aki szerint egy egészséges magzatnak semmi baja nem lesz az utazástól. Szerintetek??
Szerintem jó pihit nektek:)
Azért dokihoz menj el és kérdezd meg (gondolom repcsivel mentek?!) hogy repülni lehet e!?
26 hetes pocis
Szia
Kérdezd meg az orvosodat! De szerintem hajrá nyaralj, pihenj és aludj még akkor is ha nem vagy álmos, mert pár évig nem fogsz:-)
Semmi baja nem lesz.
Ne igyál alkoholt, ne egyél ismeretlen eredetű ételt (pl sarki büféből ne), ne egyél nyers dolgokat, ne egyél mosatlan gyümölcsöt. Csak palackos vizet igyál.
A vízbe bemehetsz, attól nem lesz bajod.
Jó nyaralást és jó babavárást!
Én nem utaznék. Az első 12 hét elég kritikus, főleg ha nehezen jött összeg. Nem beszélve arról, hogy kismama napra stb. nem mehet. Én még ilyenkor a tengervízbe sem mennék bele...
De Te tudod. Én nem kockáztatnék.
Üdv
9+1 hetes km
A tengervíz egészséges,nem lesz bajod:)
Repülni lehet, csak már nagyon nagy pocakkal nem:)
A nap nem árt, bekened magad jól és ne legyél kint sokat, max fél óra, a többit árnyékban tessék:)
Sétáljatok sokat, a friss levegő nagyon jót fog tenni:)
Ohh és palackos vizet igyál, tengeri herkentyűt ne:)
A terhesség nem betegség, minél jobban fél valaki annál rosszabb és annál inkább elrontja ezt a szép időszakot:)
A dokival előtte tessék konzultálni:)
Hát most nagyon irigyellek:-))))
Még szép hogy mehetsz miért ne mehetnél?
Egy ilyen nyaralást nem lehet kihagyni:-)
Nem lesz gond előttem már leírták mit ne csinálj és mire figyelj.Mondjuk a vízbe menetellel azért vigyázz mert tudod az ördög nem alszik.
Jó pihenést és kikapcsolódást!!!
Majd gondolj ránk is :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!