Kiütésekről vannak tapasztalatok? Meddig tart? 30 hetes
vagyok.
Figyelt kérdés
Mind a két kezem,mellkasom,hasam tele van jó sok kiütéssel.A bőrgyógyász azt mondta a terhességtől van.Három napja tart és nem nagyon akar múlni.
2008. nov. 13. 07:09
1/9 anonim válasza:
Szia!
Ugyan én nem voltam dokinál vele, de én is tudom, hogy ez a várandósságtól van, nekem már nagyon régóta vannak. Olyan, mint a libabőr, csak piros, ugye? Nekem a nyakam 2 oldalán, a hátamon, és a pocimon vannak. Akkor nem is írt rá semmit, ugye?
Üdv. 31 hetes kismama
2008. nov. 13. 07:39
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!Kaptam kenöcsöt,de azt mondta a doki,hogy ez nem elmúlasztja,csak ,hogy ne viszkedjen.Azt is mondta,ha nagyon nem múlik menjek vissza.Sok apró piros pötty,egypár kidudorodik.
2008. nov. 13. 07:55
3/9 anonim válasza:
Nekem nem viszketnek, meg a nyakamon sem mindig jelennek meg, és nem is dudorodnak ki... (Január 3. hetére vagy akkor kiírva? És hogy érzed magad? Nem nyomja a bordád nagyon?)
2008. nov. 13. 08:06
4/9 A kérdező kommentje:
16.-ra vagyok kiírva.Nem nyom nagyon bár néha ugy beindul,hogy szerintem átrendezi mindenem...Ezek a kiütések zavarnak,bár azt mondták a babának nem árthat.
És Te,hogy bírod?
2008. nov. 13. 09:10
5/9 anonim válasza:
reszemrol arcon, nyakon, dekoltazson, pocin
terhessegtol van, el fog mulni
nezem magam a tukorben, es arra gondolok mindig, hogy tinikoromban sem volt ennyi pattanasom, mint most ilyen piros potty (nem tudom pontosan mi ez)
2008. nov. 13. 12:01
6/9 anonim válasza:
33hetes kismama vagyok.nekem előszőt a két karomon és a derekamon voltak arra írt fel a dokim lamisil sprayt reggel este fujtam és el múlott most pedig a lábam van teli és őrületesen viszked azt viszont reggel este olajjal kenyem azóta enyhült de azt monták igazándibol szülés után fog teljesen megszünni,ezt nevezik terheségi kiütéseknek,általában majdnem minden kismamának előjön,a babódra nem káros,ugyhogy kitartás.Üdv.
2008. nov. 13. 12:16
7/9 A kérdező kommentje:
De szinte ijesztően sok...
2008. nov. 13. 13:01
8/9 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a "31 hetes". Mi 11-re vagyunk kiírva:) Hát engem már nagyon nyom, vagyis inkább a bordáimat, főleg, hogy már el is van helyezkedve jól.
Kitartást, boldog babavárást!
2008. nov. 14. 09:22
9/9 anonim válasza:
33hetes vagyok.Nekem is ijesztően sok a combom elejétől a hátuljáig telivan és amikort nagyon viszket hideg vizes ruhát teszek rá vagy be kenyem olajjal.Üdv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!