Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mesélnétek vicces, érdekes...

Mesélnétek vicces, érdekes dolgokat, amik történtek veletek teherbe eséstől szülésig?

Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Nekem csak egy vicces, ciki sztorim van, valahogy a 33. héten, hazaszaladtam rendelés előtt "rendbe tenni" magam.

Előtte nap tortát sütöttem unokahugomnak, az extrája a tortának az ehető csillám volt. Nah.. hát maradt kis krém, gondoltam belenyaldosok (borotválás közben..😂 nah mindegy, nem voltam normális terhesen sem), és valahogy sikerült a maradék csillámot a bugyimra borítani, de nem látszodott, vagy hát nem vettem észre, vagy én nem is tudom, de felhúztam, mentem dokihoz, ott levettem és vettem észre hogy a bőröm ugyan sima de tiszta tiszta pink csillám csillagos szives mindenes😂😂😂😂. Levakarni nem lehetett, nem is láttam a hasamtol úgyhogy úgy vizsgált meg a doki, nyúlt fel mehszajat nézni stb. Remegett a keze a röhögéstől.

Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek mindenesetre szállóige lettem a dokinal is, meg mindenütt.. 🙄

2019. dec. 17. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet annyira nem vicces sztorik (34 hetes vagyok), de en pl elsírtam magam, mikor a ferjem vásárlásból hazajött es lattam, h vett nekem teljes kiőrlésű, cukormentes kakaós csigát (magas lett a terhességi cukrom) es vagy 20 percig sírtam ezen, h milyen kedves, h gondolt rám.

IKEAban vettem kis dísz fenyőt es mikor az önkiszolgáló pénztárnál a ferjem keresi rajta a vonalkódot, veszi észre, h véletlenül a kiállítási darabot hoztam el... 🙈 az ott álló dolgozó csak nevetett rajtam, mikor kertem, h hadd szaladjak mar vissza , h kicsereljem... persze ezek utan miután minden megvan, fizetésre kerül a sor, bedugom a kártyát, elpakolom a cuccokat es mar indulok is, ekkor ferjem nezi h hol a blokk... visszamegyünk, hát a PIN kódot elfelejtettem beírni es simán elmentem volna fizetés nelkul.... a dolgozó hölgy annyira cuki volt, csak állt es mosolygott nekem meg persze égett a fejem 🤪

2020. nov. 10. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Sparban álltunk párommal a kasszánál, belenéztem a bevásárló kosárba és volt a cuccok között egy csoki. Kérdezem párom, hogy hát az a csoki? Azt mondja neked vettem. Erre elsírtam magam, hogy milyen rendes, hogy gondolt rám.
2022. ápr. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!