Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvos választás terhesség alatt?

Orvos választás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Arra lennék kíváncsi hogy hogyan működik az orvosválasztás terhesség alatt! Csak ugy bemegyek időpont nélkül egy szakrendelésére és megkérem hogy legyen ő az aki végigkísér az úton? Vagy valami más módja van? Első terhesség, előre is köszi a válaszokat! :)

2019. jún. 20. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem egészen. Egyrészt érdemes tisztában lenni azzal, hogy az adott doki vezet-e egyáltalán le szülést vagy csak nőgyógyászként tevékenykedik. Melyik kórházban dolgozik stb?

A csak úgy beesést amúgy sehol nem értékelik. Minimum terhesgondozásra hozzá kell járnod, mert úgy van értelme az orvos fogadásnak. Másrészt az esetek kb 99,99%-ban az az orvos amelyiket szülésre fel lehet fogadni, elvárja, hogy ne sztk-ba, hanem magánrendelésre járj hozzá.

2019. jún. 20. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Én miután pozitívat teszteltem, bejelentkeztem az általam választott orvos magánrendelőjébe. Más családtagomnak is ő volt az orvosa, így tudtam hogy vállal terhesgondozást meg szülést is, az áraival is tisztában voltam. Meg Neten is rákerestem és mások véleményét is elolvastam róla.
2019. jún. 20. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: és azt is tudtam róla, hogy nem mindig magánrendelésre hív. Teljesen korrekt volt, kb összesen 3x hívott a magánrendelésére, egyébként mindig az sztk-ba adott magához időpontot, ahol nem fogadott el pénzt...
2019. jún. 20. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

Én 10 éve járok a dokimhoz (persze eleinte csak az éves kontrollra) magánrendelésre. Számomra nem volt kérdés, hogy ha jön a babci, akkor is őt választom. Tavaly elment az első 8 hetesen, és akkor is nagyon emberségesen viselkedett.

A mostaninál fél időben tettem fel a nagy kérdést. Először csak szóban ígért, és kérte, hogy térjünk rá vissza 30 hét felett, amikor már tiszták a szabik nyáron. Most már a végét taposom, és vállalt, szóval teljes biztonságban érzem magam. :)

2019. jún. 20. 14:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2020. máj. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!