Megőrülök! Ma uh-n dokim nem látta a baba gerincvégződéset! Holnap megyünk Szegedre. Minden rendben lesz?
Voltam már 18 hetes genetikain,ott minden rendben látott.Akkor még kop.végű volt,ma viszon medence végű fekvése van
21 hetes múltam.Méhszájam zárt.
Valaki volt hasolnó vagy ilyen helyzetben,hogy a dokija elküldte őt is nagyobb felbontású uh-ra?Mi történik ott?
Apa bejöhet?Ugye minden rendben lesz???Tévedhet adoki???
Segítsetek,mert MEGŐRÜLÖK!!!
Nagyon nehezen jött össze:(
Nagyon örülök nektek!Nem mondom,hogy jó dolog az ilyen hír...de lehet,hogy ez kellett nektek,hogy ne legyetek szomorúak,hogy lány baba érkezik!
A nőgyógyos példás voltam!Én is egészen más színben láttam azután az életemet! :D Sok boldogságot és nagyon jó egészséget mind3motoknak!
Kedves Válaszolók!
Olyan aranyasak vagytok,hogy én hülye beleéltem minden egyes válaszba magamat,és csak úgy 10 perc után tudom most írni amit szeretnék...
Szóval köszönök mindent,és nagyon remélem,hogy Szegeden nem csak megnyugtatásképpen mondták,hogy minden rendben,hanem tényleg ezek a tények!!!
Mozog a babám,és igen,már most nagyon oda vagyunk érte,mint ahogyan ti is!
Minden szülőnek asaját csemetéje a legfontosabb a világon!
Köszönöj nektek mindent,nélkületek nehezebb lett volna!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!