Megőrülök! Ma uh-n dokim nem látta a baba gerincvégződéset! Holnap megyünk Szegedre. Minden rendben lesz?
Voltam már 18 hetes genetikain,ott minden rendben látott.Akkor még kop.végű volt,ma viszon medence végű fekvése van
21 hetes múltam.Méhszájam zárt.
Valaki volt hasolnó vagy ilyen helyzetben,hogy a dokija elküldte őt is nagyobb felbontású uh-ra?Mi történik ott?
Apa bejöhet?Ugye minden rendben lesz???Tévedhet adoki???
Segítsetek,mert MEGŐRÜLÖK!!!
Nagyon nehezen jött össze:(
Na,voltunk ma apával!
KÖSZÖNÖM NEKTEK,DRÁGA VÁLASZOLÓK,hogy segítettetek,lelkileg:)
Mindent rendben találtak,nálam is ketten nézték egyszerre,minden rendellenességet kiszűrtek:)))))))))
Apa jól megkönnyezett,én is:)
De jobb az örömtől sírni,mint a bánattól!
Mindenkinek igaza van,igazat adok!
Dokim egy neves Adjunktus,sokan járnak hozzá,és szülni nála fogok!:)
Igen,inkább alaposabb ,int hogy nem törődne velem,velünk kismamákkal!
Odafele eldöntöttem,ha minden okés elsz,akkor kap apici egy cumit:)
Ma meg is vettem:)Gondolom elég jó a NUK féle...
Mindegy,nagyon boldog vagyok,ÉS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Ja!KISLÁNY RUGDOS IDEBENN:))))))))))))
Annyira örülök,hogy minden rendben:)
További boldog babavárást!
6 hónapos picilány anyuja
Tudtam én hogy minden rendben lesz, igaza van valamelyik hozzászólónak, hogy pár hét alatt csak nem tűnt el a csigolyája. Nagyon örülök neki!!!
Puszi
R.
Köszi szépen,hogy segítettetek!
Nem is tudjátok mennyire jól esik:)
Mindenkinek boldog babavárást,a pici lányka anyukájának boldog,kellemes babázást:)
R-nek is köszi mindent,puszi:)
Bocsánat,nem volt szándékos!
De erre a babára nagyon hosszú éveket vártunk,iszonyat szomorú lett volna az élteünk NÉLKÜLE!:(
Kívánom minden kedves válaszolónak,hogy ne élje át amit én és párom 24óra leforgása alatt!Csakis legyen boldog életetek,és szüljetek egészséges babákat!:)
De tartozom egy vallomással:
-Igazából kisfiút szerettünk volna,DE ez a 24 óra döbbentett rá arra,hogy valójában mindegy milyen nemű apici akit a szívünk alatt hordunk,hiszen a legnagyobb örömet,boldogságot az jelenti,ha tudjuk,hogy egészséges,hiszen egy kisbaba elvesztését a világ összes kincséért sem lehet pótolni!
Csak ennyit szerettem volna,és bocsánat az ősznteségemért!
Az nem bűn,hogy kisfiút szerettetek volna:)Majd a következő:)Biztos vagyok benne,hogy már most mindennél jobban szereted a babád és ez csak fokozódni fog amint megpillantod!
Az én lányom már most kitesz 6 fiút:)
6 hónapos anyuja
Szia!
Nagyon örülők én is a jó hírnek.Sokat gondoltam rád napközbe is.Gratulálok a kislányotokhoz és csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy nekem ez az 5. terhességem szóval nekünk sem volt valami egyszerű idáig az út.Most 28+6 naposak vagyunk és mi is kiscsajszit várunk.Remélem mostmár minden rendbe lesz és most nekünk is sikerül végre a baba.Nagyon boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked.
nekem a 8. hónapban nem hallottak szívhangot és az ultrahang éppen nem volt jó. Tehát hozták rám a frászt. Bementem a kórházba, majd kiderült, h az előző rendelőben megállapítottakhoz képest:
Nem lányom lesz hanem fiam :)
Illetve, h a rendelőbeli gépek rosszak...
Ne aggódj. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!