Megőrülök! Ma uh-n dokim nem látta a baba gerincvégződéset! Holnap megyünk Szegedre. Minden rendben lesz?
Voltam már 18 hetes genetikain,ott minden rendben látott.Akkor még kop.végű volt,ma viszon medence végű fekvése van
21 hetes múltam.Méhszájam zárt.
Valaki volt hasolnó vagy ilyen helyzetben,hogy a dokija elküldte őt is nagyobb felbontású uh-ra?Mi történik ott?
Apa bejöhet?Ugye minden rendben lesz???Tévedhet adoki???
Segítsetek,mert MEGŐRÜLÖK!!!
Nagyon nehezen jött össze:(
Szia!
A legfontosabb,hogy ne idegeskedj,bár elhiszem,hogy nehéz.Tuti,hogy tévedett a doki,minden rendben lesz az uh-n.Ha a 18hetesen minden oké volt,akkor biztos most is rendben lesz.
Engem is megijesztett a doki az uh-n,azt mondta,hogy túl kicsi a combcsontja,és jövő héten kell visszamennem.Hát remélem rendben lesz velem is minden és veletek is.
Majd írj,az uh után,hogy mi volt.
És addig is nyugi.
Kedves Első!
Én is kíváncsi vagyok,hogy minden oké-e a picibabbáddal!
Ez őrület!!!!!
Kedves 2.!
Nem szeretnék másik dokihoz menni,mert itt a környéken ennek van alegjobb híre!
Végülis téged is elküldött ilyen nagyfelbontású uh-ra?Vagy hogy derült ki,hogy mégis szerencsére egészséges a pici babád?
Én nagyon kész vagyok lelkileg meg minden!!
Jaaaaj dráéga Istenem,add,hogy egy rémálomból kelljek fel!
Mégegyszer: nyugi. Gondolkozz logikusan: ha a 18. hetin mindene megvolt, most hova tűnt el a gerincvég három hét alatt? Hidd el, hogy egyszerű kismamariogatásról van szó, te meg bedőlsz neki. Nem mentem semmiféle extra ultrahangra. Elmentem egy másik orvoshoz, aki apróra megnézett mindent, aztán azt mondta, hogy nem kell mindig mindent elhinni....
Amúgy én is Szegeden szültem a kettes kórházban.
Szia!
Ha a 18 hetes uh minden ok volt akkor most sem lesz,semmi gond.Pozítivan próbálj meg hozzá álni,még akkor is ha nagyon nehéz.Az a pici baba megérzi a pocidba ha ideges vagy.Szerintem Szegeden csak jókat fognak mondani és megnyugszol majd.Engem 4 évvel ezelőtt küldtek fel Pestre egy ultrahang centrumba kb 22 hetesen mert az AFP rossz lett.4D uh néztek kb fél óráig, de minden rendben volt.Még a nemét is megmondták,és kaptunk egy papírt az eredményekről.Olyan volt mint egy sima uh vizsgálat csak alapossabb.Nagyon szurkolok neked és tudom mit érzel.Légyszíves írd meg mit mondtak Szegeden.
28+4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!