Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 17 hetedik héten vagyok....

A 17 hetedik héten vagyok. Feltöröltem a padlóról vmi koszfélét és ahogy legguggoltam a lábaim nekinyomódtak a hasamnak elég erősen...túl hirtelen mozdultam sajnos. Lehet valami baja a babának?

Figyelt kérdés
Terpeszben kellett volna, most már mindegy. Most fáj a hasam alja. Érhette a gyerekemet ütődés vagy bármi?
2008. nov. 12. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz.Kicsi ő még,nem tudod ugy megnyomni.Van aki ilyenkor még éjszaka véletlen hasra fordul.Védve van,tényleg ne aggodj.
2008. nov. 12. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ne izgulj!!!! semmi baja nincs ettől, van még heje bőven és védi őt ott benn több dolog is az efféle "balesetektől"

Boldog babavárást.

29 hetes kismama

2008. nov. 12. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

egyreszt vedi a magzatviz, meg minden, ne aggodj

masreszt ha nem muszaj, ne hajolgass..persze, neha elkerulhetetlen, de ovatosan..

majd 10-15 het mulva rajossz, hogy a regen termeszetes mozdulatok.. hat azok már nem azok :D

boldog babavárást, es ovatosan.. :)

(amugy a tipikus magzatpoz, meg sok picibaba ugy is alszik, hogy a keze a feje elott van, ez is azert van, hogy vedjek magukat, szerintem érdekes. )

ha kemenyedsz is, vegyel be egy magnezium tablettat.. a fajas meg sajnos termeszetes tud lenni neha, nem kell hozza kivalto ok

2008. nov. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!