A 17 hetedik héten vagyok. Feltöröltem a padlóról vmi koszfélét és ahogy legguggoltam a lábaim nekinyomódtak a hasamnak elég erősen...túl hirtelen mozdultam sajnos. Lehet valami baja a babának?
Figyelt kérdés
Terpeszben kellett volna, most már mindegy. Most fáj a hasam alja. Érhette a gyerekemet ütődés vagy bármi?2008. nov. 12. 18:46
1/3 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz.Kicsi ő még,nem tudod ugy megnyomni.Van aki ilyenkor még éjszaka véletlen hasra fordul.Védve van,tényleg ne aggodj.
2/3 anonim válasza:
Szia
Ne izgulj!!!! semmi baja nincs ettől, van még heje bőven és védi őt ott benn több dolog is az efféle "balesetektől"
Boldog babavárást.
29 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
egyreszt vedi a magzatviz, meg minden, ne aggodj
masreszt ha nem muszaj, ne hajolgass..persze, neha elkerulhetetlen, de ovatosan..
majd 10-15 het mulva rajossz, hogy a regen termeszetes mozdulatok.. hat azok már nem azok :D
boldog babavárást, es ovatosan.. :)
(amugy a tipikus magzatpoz, meg sok picibaba ugy is alszik, hogy a keze a feje elott van, ez is azert van, hogy vedjek magukat, szerintem érdekes. )
ha kemenyedsz is, vegyel be egy magnezium tablettat.. a fajas meg sajnos termeszetes tud lenni neha, nem kell hozza kivalto ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!