Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várjunk még a nagy előkészület...

Várjunk még a nagy előkészülettel?

Figyelt kérdés

Szinte megvettünk mindent ami az első időkben nélkülözhetetlen, viszont Én már összeraknám a kiságyat...

Korai még?

29 hetes kismama

2008. nov. 12. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekünk a kiságy és minden más akkor lesz összerakva, ha én a kórházban leszek a babával. Nem vagyok babonás,de ehhez az egyhez ragaszkodom.
2008. nov. 12. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Jó kérdés! :-)Nálunk a bútor, a kiságy kivételével össze van rakva, és a ruháit is elkezdtem kimosni.Az ágyat a hétvégén tervezzük összerakni.Én még kicsit korainak érzem, de inkább legyen meg minden, és az utolsó hetekben nem kell azon idegeskednem, hogy még mi nincs meg. A kórházi motyóm viszont még nincs összekészítve, azt is a napokban fogom.

Boldog babavárást: 34 hetes kismama

2008. nov. 12. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én màr rég összeszereltem volna,csak az a baj,hogy a pàrom még nem vette meg:)))))))))))))))

Màr kisruhàtol kezdve popsitörlöig mindenem megvan,kivéve a kisàgy.

Persze tudom hogy nem is lesz meg,csak a szülés elött egy honappal.

Szerintem még vàrhatsz vele,ha csak ha nem nagyon szeretnéd:))))))))))

Végül is sohasem lehet tudni.

27 HETES KISMAMA

2008. nov. 12. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem vagy babonás,miért ne?Én összeraknám,csak még nincs kész az a szoba ahol a picivel leszünk.Én elnézegetném egésznap és elképzelném már benne a kicsit.Engem nem zavarna.Az also szinten a szobánkban 7éve van egy gyönyörű bölcső,az eskűvőnkre kaptuk.Jo érzés volt mindig ránézni,de most sokkal jobb.21hetes km
2008. nov. 12. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Az az igazság, h még igazából várhatnék vele, de tartok attól h vmihiányzik a kiságyból és h az, az utolsó napokban kapkodáshoz vezetne. valamint a pelenkázó szivacsot és egy-2 apróságot csak az összeszerelés után tudjuk megvenni.

És kissé nehézkesen túrázom már a boltokban, soxor keményedik a pocakom:(

2008. nov. 12. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

egyaltalan nem korai, nekunk a kisagy az egyetlen, amit kapunk, alig varom mar, nyuzom az ismerost, pedig meg csak 24,2 hetes vagyok :D

nekunk is van mar sokminden, csak azok vannak hatra szinte, amit a parom egyedul is meg tud venni

nagy pocakkal mar nem szivesen maszkal az ember, meg nem is birjuk ugy, meg nemtudom, en is nyugodtabban alszok, ha minden megvan

meg ugyis ujra fogunk rendezni mindent :))

2008. nov. 12. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szerintem ha megvan miért ne?! Ne járj úgy, mint mi.

Én pénteken töltöm a 37 hetet, de matracot csak holnap vesszük meg, az ágy még nincs összerakva. A komódot amit még szeretnénk a szobába le sem szabatta a párom. Egyébként mindenünk megvan, ki van mosva és vasalva, kórházi csomagomat összepakoltam.

A többi dologgal -mint írtam- lemaradtunk, de most így jött ki.Üdv

2008. nov. 12. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
ahogy te érzed,én még várok vele mi még semmit nem vettünk meg,nem is akarok majd a 3...hetekben,ha meg elöbb jön mint ahogy ki vagyok irva a férjem össze rakja az ágyat,és be is tudd vásárolni ami a haza érkezéshez kell,a többit meg utána is rá ér megvenni az ember,lesz 5napja rá mire haza jövünk végülis most is ö csinálná meg,27hetes,
2008. nov. 13. 08:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi mindent megvettünk és összeszereltünk a 25. hét után. Még szerencse, mert még csak 33 hetes vagyok, de fekvésre vagyok ítélve. Lehet, hogy hamarabb is jön a baba. Szóval rossz lenne, ha most kellene vásárolnom, pakolásznom. Nekem már a kórházi csomagom is össze van készítve. Persze vannak olyanok is, akik a 38. héten még vígan szaladgálnak. :)
2008. nov. 13. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31 hetes vagyok és már mindenünk meg van.A kórházi csomagom is készen van;a múlt hét végén raktuk össze a kiságyat,tele is raktam minden féle babaholmival.A ruháit is a héten mosom ki, szeretném ha minél előbb rendben lenne minden, mert ki tudja...

2008. nov. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!