Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és...

6 hetes terhes vagyok és sötétes sárgás színű folyásom van. Az baj? Ja és szabad sexelni most, vagy várjunk még, már két hete nem volt sex.

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz , a fehér folyással nem lenne gond ,de ha már sárgás és sötétebb az nem biztos hogy jót jelent. a doki tud megnyugtatni
2009. szept. 25. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen keress fel egy orvost, nehogy vmi fertőzés legyen. A sexet most a baba miatt ne csináljátok, mert árthattok vele! Ő MOST A LEGFONTOSABB!!!
2009. szept. 25. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

A szex a terhesség egésze alatt megengedett, ha a doki másképp nem dönt.

A folyás akkor normális, ha fehér, színtelen, szagtalan, de terhesség alatt sokszor sárgás is. Szerintem semmi gond, de jobb, ha doki lát.

2009. szept. 25. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem már 15 hete nem volt szex, mégis birom. Én a helyedben nem szexelnék addig, amíg nem látott orvos. Barna folyásom nekem is volt, szaladtam vele a dokihoz (egy vetélés után nem csodálkozok magamon). Szerencsére nem volt gond. Feltétlenül lásson orvos! A szexről nála kérdezz rá.

23 hetes pocis

2009. szept. 25. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet hülye vagyok, de mi nem fogunk szexelni, ameddig meg nem születik a baba. :s más remélem bátrabb. Mi olyan sokat szenvedtünk ezért a babáért, hogy amennyi örömet okoz a szex, az eltörpül amellett, amit akkor fogunk érezni, ha megszületik egészségesen a babánk.

Amúgy én is 6 hetes vagyok, és van, hogy sárgásabb színű a folyásom. Folyton azt lesem. Nekem anno azt mondták, ameddig nem piros, nem rózsaszín, nem barna, nem zöld, nincs szaga, addig minden rendben van.

2009. szept. 25. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 6+5 hetes vagyok,és rendszerint van sárgás folyásom,megemlitettem az ovosnak ,azt mondta ha nem viszket,csip akkor nincs baj.Sexelni mi sem sexeltünk,mióta pozitiv a teszt,viszont nekem egy kis vérömleny miatt nem is ajánlja az orvos.Majd ha felszivodik.Viszont nem is ez a fontos most egyikönknek sem,a puszik,ölelések,na és a baba kárpótóljáka sexet.
2009. szept. 26. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

Én 32 hetes vagyok és 30 hete nem sexeltem, de megértem, hogy vágysz rá mert én is szerettem volna csak a párom képtelen volt nem a babára gondolni. Mindenféleképpen nézesd meg magad dokivel, mert bár a méhszáj zárva van és így védett a baba, jobb ha a doki tisztázza a folyásod okát. Lehet egy kis hüvelysérülésen keresztül esetleg jobban elefertőzödsz mint kéne...Általában a fehér folyás kismamáknál bugyira száradva besárgul még ez is normális dolog. De tényleg menj inkább dokihoiz, most ugy is a baba a legfontosabb, sex nélkül meg lehet élni :-))

2009. szept. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!