10 hetesen már elmondhatjuk a hírt a tágabb családnak, vagy várjunk még a 12. hétig? Gondolok nagyszülőkre, unokatestvérekre.
szia. mi a szuk csaladnak a 8ik heten mondtuk, akkor mar volt szivhang is. a tagabb csaladnak es baratoknak, majd a 12het utan(15ikben). de ez csak rajtaok mulik, mikor erzitek ti jonak es alaklmasnak az idopntot hogy elmondjatok a nagy hirt!
amugy meg gratulal a babucihoz!
20+3hkm
Gratulálok a babához! :D
Ahogy nektek jól esik. Ha babonás vagy, várj a 12. hétig, ha nem vagy, akkor akár még ma... :) Ez teljesen a ti döntésetek. Én nem bírtam magamban tartani!
A szűk családnak mi is korábban elmondtuk, kb. a 8. héten. Anyukám állandóan fasírttal traktált én meg rá sem bírtam nézni, és nem igazán értette, hogy miért nem kérem, hiszen előtte szerettem. Nos, inkább bevallottam a babát, minthogy fasírtot egyek. :)
De az igazi ok, az volt, hogy a szülőkkel mindenképpen meg akartuk osztani a hírt, úgy örültünk neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!