Anyukák, hány éves korig “vállaljátok be” a második gyereket? Máshogy gondolkoztok, mintha még csak az első lenne?
Sokat olvasni arról, ha valaki babát szeretne (elsőt), azt mikor a “legjobb” vállalni. Kb. 25 év alatt ne, 35 felett ne. Ez most erős sarkítás, és persze mindig vannak kivételek.
De ugyanez vonatkozik a másodikra? Vagy a másodikat már idősebben is szülhetem, ha már van egy?
Mindjuk az elsőt 30 alatt szeretném, a 35-öt késeinek tartom, de a másodiknál már nem baj, ha 35 vagyok? Ez egy példa akart lenni. Érdekelne, kinél hol a képzeletbeli határ? Vagy az évek nem annyira számítanak, inkább az egészségügyi állapot?
Köszönöm!
41 évesen szültem,. Most 44 vagyok, még tudnék örülni, ha jönne teso. Amúgy is nagy családot szerettem volna.
Azt hozzátenném, hogy ha rajtam múlik, akkor 10 évvel előbb szültem volna - nem úgy alakult az életem.
(Két vetélés után gond mentes terhessegbol született a kisfiam.)
Aki idősen szült, miért pontozta le azokat, akik a fiatalon való szülést pártolják??
Én 29 évesen szültem, 31 évesen érkezik a tesó, utána már nem szülnék.
33 évesen szültem az elsőt, és 42 éves koromig vállalnék gyereket.
Nagyon sok ismerösőmnek 40 évesen jött össze az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!