Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jelentsem be a munkahely...

Mikor jelentsem be a munkahelyemen, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 4+5 napos,ès ma megyek az orvoshoz is először.Álló ,megterhelő 10-13 órás fizikai munkàt végzek (pult).Ti mikor jelentenétek be a főnökötöknek,a babát?Lehet e veszélyes a terhességee ez a fajta stressz,megterhelès?Vendéglàtósok? :)
2019. jún. 3. 12:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam,a terhesség létrejöttével 100%-os védelmet élvezünk,és szintén,mint otthon,nem rúghat kis.Ti hogyan jelentettétek be?
2019. jún. 3. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

En 9 hetes vagyok, de meg nem all szandekomban bejelenteni egy ideig. Bar en titkarno vagyok, nem stresszes melo, nem is kell emelnem vagy ilyesmi. A helyedben en szolnek, amit megallapitjak, hogy elo embriorol van szo.

Tavaly volt egy missed ab-om, tobben tudtak rola es eleg kellemetlen volt, hogy a mutet utani napon meg volt, aki gratulalt- en ezert varnam meg, amig lesz szivhang.

2019. jún. 3. 14:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen.Ez az ami miatt kézségek gyötörnek.... :/
2019. jún. 3. 14:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Szabad tudni mi történt nálatok?Sajnálom ...
2019. jún. 3. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Megallt a fejlodesbe 4 hetesen. 7 hetesen mentunk orvoshoz nagy boldogan, de megallapitottak, hogy ures a petezsak. Egy het mulva sem fejlodott semmit, igy kovetkezo heten be kellett mennem kuretre.

De ne gondolj most ilyesmire, biztosan minden renbe lesz nalad :)

2019. jún. 3. 15:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom és örülök,hogy sikerült újra :)
2019. jún. 3. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt vetélésem.De mindig megmondtam a melóhelyemen,mert így kímélve vagyok.Boltban dolgozom és elég fáraszto.
2019. jún. 3. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:

A közvetlen vezetőségnek 8 hetesen mondtam el (harmadik baba, már látszódott, nem akartam, hogy pletykákból tudják meg), a kollégáknak a 12. heti uhu után, de mr többen mondták hogy sejtették :D

Bementem a vezetőhöz, és mondtam, hogy babát várok, és hogyan képzelem el a jövőben a munkám (felelős beosztás, egyedül végzem). Ő gratulált és elfogadta az ajánlatom, ennyi volt :)

2019. jún. 4. 13:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Tehàt in mediad res egyszerûen :) Kicsit tartok tôle...
2019. jún. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!