Mikor jelentsem be a munkahelyemen, hogy terhes vagyok?
En 9 hetes vagyok, de meg nem all szandekomban bejelenteni egy ideig. Bar en titkarno vagyok, nem stresszes melo, nem is kell emelnem vagy ilyesmi. A helyedben en szolnek, amit megallapitjak, hogy elo embriorol van szo.
Tavaly volt egy missed ab-om, tobben tudtak rola es eleg kellemetlen volt, hogy a mutet utani napon meg volt, aki gratulalt- en ezert varnam meg, amig lesz szivhang.
Megallt a fejlodesbe 4 hetesen. 7 hetesen mentunk orvoshoz nagy boldogan, de megallapitottak, hogy ures a petezsak. Egy het mulva sem fejlodott semmit, igy kovetkezo heten be kellett mennem kuretre.
De ne gondolj most ilyesmire, biztosan minden renbe lesz nalad :)
A közvetlen vezetőségnek 8 hetesen mondtam el (harmadik baba, már látszódott, nem akartam, hogy pletykákból tudják meg), a kollégáknak a 12. heti uhu után, de mr többen mondták hogy sejtették :D
Bementem a vezetőhöz, és mondtam, hogy babát várok, és hogyan képzelem el a jövőben a munkám (felelős beosztás, egyedül végzem). Ő gratulált és elfogadta az ajánlatom, ennyi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!