Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon ciki ha elaludtam a...

Nagyon ciki ha elaludtam a munkahelyemen? 8 hetes terhes vagyok

Figyelt kérdés

Nagyon álmos vagyok mindig.

Még nem tudja ott senki hogy terhes vagyok.

2018. aug. 16. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Érdekelne, MILYEN munkád van, hoyg csak úgy el lehet aludni mellette - nekem eddig minden munkám olyan volt, hogy egyszerüen nem volt lehetöségem aludni közben!
2018. aug. 16. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Irodában dolgozok
2018. aug. 16. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem vigasztal gondolom, de megértem, most vagyok 10 hetes, és még mindig tart az álomkór :D Vagy azt próbáld meg, hogy megpróbálod elnyújtani az esti alvást úgy, hogy hamarabb lefekszel, vagy pedig délután munka után menj haza és aludj (persze ha megoldható), mert be fog állni a szervezeted kb. ugyanarra az időpontra. Szedsz valamilyen gyógyszert? Mert én progesteron exeltist kapok, és állítólag attól is lehet a hirtelen rád törő álmosság.

Egyébként, ha nem látta senki, úgy nem ciki, de ha valaki szemtanúja volt, akkor picit az.

2018. aug. 16. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem ez akkor fordult elő amikor 10 hetes voltam. Én alapból egy munkaruha, és egyéb védőfelszerelés raktárban dolgoztam egy gyárban ahol ha nem volt annyi munkám akkor az alapanyag raktárban kellett besegítenem. Amikor nekem nem volt annyi munkám, és az alapanyagosokhoz sem kellett átmennem segíteni akkor én az íróasztalom előtt ülve bealudtam. De ez még semmi, ugye pont az üzemvezető jött be hozzám mert kellett neki valami, és a vicc az hogy tudtam hogy fog majd jönni mert korán reggel szólt nekem hogy x méretben készítsek elő ruhákat bakancstól kezdve mindent mert új dolgozó jön és sürgősen el kell látni, mert nem akkor jött amikor az újak szoktak kezdeni hanem egy rendkívüli külön napon kezdett, tehát akkor erre külön kellett készülni. Azt is mondta hogy hány óra fele fognak jönni hogy legyek ott, ne menjek át a másik helyre.

Persze nem lecseszett mert aludtam munkaidő alatt, hanem azt hitte hogy rosszul vagyok, és aggódni kezdett.

Akkor kénytelen voltam elmondani neki őszintén hogy terhes vagyok és ez ezzel jár. Nem akartam ferdíteni meg hazudozni mert tudtam milyen, mert ő nagyon könnyen észreveszi ki mond igazat és ki nem, és ha esetleg úgy tesz mint aki elhinné akkor utána támadja az embert.

Persze cikinek ciki volt, ő gratulált meg minden, de utána lejött hozzám és kérdezte hogy akkor a továbbiakban hogy tervezem, meddig akarok ott dolgozni, mert mondta hogy megérti hogy nem akartam még ennyi idősen szólni erről, de ha már szóba került akkor azért hagyjak időt magamnak is átgondolni mikor mennék már táppénzre, meg hogy ő is tudja hogy addigra találjon embert a helyemre akit legalább 1 hónapig tanítani kell.

2018. aug. 16. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer velem is előfordult, szintén irodában, a számítógép előtt a fejemet támasztva a kezemmel. Az első 12 héten álomkóros voltam. Arra ébredtem hogy a főnököm kérdezi: Évi, alszol??? 😂 Szerencsére már tudták hogy terhes vagyok, így megértőbb volt.
2018. aug. 16. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Mutoben dolgozom, ket mutet kozott rendberaktam a mutot, felkeszultem a kovetkezore, es mig vartam a beteget, elaludtam :D

( kulfold)

2018. aug. 16. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha észrevették egy kissé ciki, főleg ha nem tudják miért van.

Szerencsére én nem aludtam el, de iszonyú fáradt voltam 6-15 hét alatt. Negyed 5re értem haza, megcsináltam amit kellett (egy adag mosás vagy főzés stb) és kb 18-6 ig aludtam egyhuzamban és így is hulla voltam. :)

Szerencsére már nincs ilyen probléma. Meg tudlak érteni és ha vannak anyukák is a kollégáid között tuti nagyon megértik, mert már átélték.

2018. aug. 17. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!