4+5 napos terhessèg, semmi tünet? Szerintetek minden remdben van? Volt màr valaki hasonló helyzetben?
Ma vagyok 4+5 napos terhrs,de semmi tünetem nincs.Mègcsak a hasam sem görcsöl vagy szúr...Nincs èmelygès,fàradt sem vagyok...Melleim fájdogálnak talán ,de az sem
elviselhetetlen.... A hasam petefèszek körül a nemvárt előtt szurkàlt,de már az sem :( Nagyon aggódom,hogy nem fejlődik a baba,nem emelkedik a hormonszintem... Holnap megyek orvoshoz vérvételre.Meg fogja tudni mondani hogy jók e az értèkeim a terhességi időnek megfelelően?
6-7 hetesen kezdődnek átlagban a terhestünetek.
Kicsinálod magadat, ha sírsz mert nem vagy rosszul 5 hetesen....végig fogod szenvedni a terhességet. Ide fogsz írni hogy elég jók-e a méretei, eleget rugdos-e, sírsz mert nem nő szerinted eleget a hasad, kiborulsz ha az uh-n 2 nap "lemaradásban" van. Így akarod tölteni a terhességedet?
5 hetes se vagy! A tested fel sem fogta még szinte hogy lakója van, igazából még semmi kapcsolat közted és a pezezsák közt! (embrió még nem is biztos hogy van.)
Higgadj le és élvezd a terhességed :)
Szerintem nem kell aggódnod nyugodtság kell a babának erre törekedj. A magas hcg szint majd produkálja a tüneteit pár hét múlva ne aggódj! :) Nekem sem volt 5.hétig abszolút semmi problémám csak végtelenül boldog voltam h sikerült és örültem, hogy ilyen tünetmentesen indul a terhesség. Azután még a 6hetes kontroll előtt de már 5.hét után jött minden szédülés, gyomorsav, hányás legalabbnapi 3x egészen 12.hét végéig.
Remélem neked kellemesebb lesz az 1.trimeszter de nem kell aggódnod úgy gondolom még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!