8 hetes és 6 napos vagyok. Eddig sem volt túl sok tünetem, néha émelyegtem meg feszült a mellem. Mára ez is elmúlt. Volt valaki hasonló cipőben?
Nekem a 9. hétig nagyon erős tüneteim voltak, hányás, hányinger, émelygés 0-24-ben, aztán egyik napról a másikra elmúltak. Jól megijedtem, nekem is volt már missed ab, és mindenhol azt olvastam, hogy ez jelezhet vetélést. 2 napja voltam orvosnál, minden rendben a babámmal, 10+2 vagyok.
Szóval nyugi, tényleg nem mindig jelent rosszat, ha elmúlnak a tünetek. Amúgy nekem néha-néha visszajön, de már közel sem olyan durván, mint a 9. hétig.
Én 8 hetes 5 napos vagyok és nekem sincs semmilyen tünetem :) Kedden voltam uh-n és legközelebb csak a 11.héten megyek. Arra kell gondolni, hogy minden rendben ☺️ Tudom hogy nehéz mert en is sokat aggódók miatta, hogy vajon minden rendben van-e. Csak pozitívan ☺️
Jó babavárást 🤰🏼🍼
Nekem is úgy volt, hogy 8 hetesen elmúltak a tünetek. Meg is ijedtem, de egy hét múlva kamatostól visszajött minden. Azóta rosszul vagyok és hányok. Persze a baba jól van.
Ne aggódj, lehet, hogy néhány nap múlva minden visszajön, lehet, hogy szerencsés vagy és elmúlt. Majd írd meg a fejleményeket! :)
16 hkm
Köszi Csajok😀
Picit megnyugodtam csak hát a missed ab miatt valószínűleg túlaggódom a dolgot.De most Utrogestant is kapok úgyhogy reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!