4+5 napos terhessèg, semmi tünet? Szerintetek minden remdben van? Volt màr valaki hasonló helyzetben?
Ma vagyok 4+5 napos terhrs,de semmi tünetem nincs.Mègcsak a hasam sem görcsöl vagy szúr...Nincs èmelygès,fàradt sem vagyok...Melleim fájdogálnak talán ,de az sem
elviselhetetlen.... A hasam petefèszek körül a nemvárt előtt szurkàlt,de már az sem :( Nagyon aggódom,hogy nem fejlődik a baba,nem emelkedik a hormonszintem... Holnap megyek orvoshoz vérvételre.Meg fogja tudni mondani hogy jók e az értèkeim a terhességi időnek megfelelően?
Nekem a melleim sokkal jobban fajtak mint menstruacio elott es alatt, ez mar a nemvart elott par nappal jelentkezett. A tobbi tunet olyan 6 het korul jellentkeztek, de azok is jottek mentek, szerencsere. Most 18 hetesek vagyunk es teljesen egeszseges a fiam.
Mindenre kapsz majd valaszt az orvosodtol, de addig is probalj nem stresszelni mert az nem tesz jot sem neked, sem pedig a babanak. Boldog babavarast!
Én is sírva aludtam el este... :( Hülyén hangzik,de èn is örülnék egy kis rosszullégnek :)
Köszönöm mindenkinek a vàlaszát,nagyon sokat segîtenek a soraitok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!