Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 10 vagy egy órában kell...

Napi 10 vagy egy órában kell meglennie a 10 magzatmozgásnak?

Figyelt kérdés
nekem azt mondták egy órán belül legyen meg a 10 magzatmozgás. délután ált. egy azonos időpontban feküdjek le a bal oldalamra és számoljak mennyi idő alatt mozdul 10-et.
2008. nov. 12. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Frászt! Ki mondta? Naponta kell lennie 10-nek, de ezt csak a végefelé, illetve csak a 31 . hét után érdemes számolni, előtte nem.
2008. nov. 12. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is napi tízről tudok. Külföldön várom a babámat, de nekem csak a 34. héten mondta a szülésznő, hogy figyeljem meg van-e a NAPI tíz mozgás. Azt mondta, hogy ne számolgassam, ne írogassam, csak a spontán mozgásokra figyeljek és kb úgyis tudni fogom, hogy volt-e már annyi, vagy sem.
2008. nov. 12. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is napi 10-nek kell lennie. Ha óránként kellene akkor már kész idegroncs lennék, ugyanis az én babóm igencsak nem mozgékony, vannak napok, mikor alig-alig jelez, hogy itt vagyok!És aktív napjain is van, hogy órákig nem jelentkezik, főleg ha én is dolgozom, és sokat mozgok.

Boldog babavárást:34 hetes kismama

2008. nov. 12. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A 36. héttől 12 óra alatt kell meglennie a 10-nek.

Ha nem vagy még 36 hetes, akkor ne állj neki számolgatni, mert lehet, jóval kevesebbszer éreznéd őt, és akkor megijednél. A lényeg az, hogy naponta 1-2X érezd őt!

2008. nov. 12. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok lenne az óránként 10 mozgás. Még én se mozgok annyit időnként...

Meg tényleg, igazuk van a válaszolóknak, felesleges konkrétan számolgatni, az a lényeg, hogy naponta párszor érezd őt, és kész!

2008. nov. 12. 12:21
 6/6 A kérdező kommentje:

szülésznőm adta a papírt, amin be kell X-el jelölnöm, h pl:délután 5 től mennyi időn belül volt meg a 10 mozgása. negyed óra alatt vagy fél óra alatt...stb. de azt mondta ha 1 óra alatt nem érzem a 10-et, akkor hívjam.

36.hetes múltam.....

2008. nov. 12. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!