Napi 10 vagy egy órában kell meglennie a 10 magzatmozgásnak?
Szia! Szerintem is napi 10-nek kell lennie. Ha óránként kellene akkor már kész idegroncs lennék, ugyanis az én babóm igencsak nem mozgékony, vannak napok, mikor alig-alig jelez, hogy itt vagyok!És aktív napjain is van, hogy órákig nem jelentkezik, főleg ha én is dolgozom, és sokat mozgok.
Boldog babavárást:34 hetes kismama
A 36. héttől 12 óra alatt kell meglennie a 10-nek.
Ha nem vagy még 36 hetes, akkor ne állj neki számolgatni, mert lehet, jóval kevesebbszer éreznéd őt, és akkor megijednél. A lényeg az, hogy naponta 1-2X érezd őt!
Sok lenne az óránként 10 mozgás. Még én se mozgok annyit időnként...
Meg tényleg, igazuk van a válaszolóknak, felesleges konkrétan számolgatni, az a lényeg, hogy naponta párszor érezd őt, és kész!
szülésznőm adta a papírt, amin be kell X-el jelölnöm, h pl:délután 5 től mennyi időn belül volt meg a 10 mozgása. negyed óra alatt vagy fél óra alatt...stb. de azt mondta ha 1 óra alatt nem érzem a 10-et, akkor hívjam.
36.hetes múltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!