Lehetek együtt a párommal azokon a napokon amikor a menzimnek kellene meglennie? Ha nem, meddig nem?
Az első hetekben görcsöltem és az orvosom mondta hogy nem szabad közösülni,ha meglenne a menzi.Nem tudom hogy csak a görcsök miatt mondta e.Mindenkitől akitől ezt megkérdezem nem is hallott róla,és egy kicsit dühit a helyzet.Amúgy a görcsök már elmúltak.Ha nem lehet,akkor az egész 9 hónap alatt nem lehet?
12 hetes kismami
szia!
Tényleg a doki véleménye a döntő; de szerintem ha nem lesznek görcseid és nem fáj a dolog , no meg ne leszel valami miatt veszélyeztetett terhes, akkor a kritikus 12 . hét után szerintem már együtt lehettek. Nekem folyásom volt szinte végig , zárva volt ugyan a méhszájam , de a fertőzés elkerülése végett, majdnem minden együttlét után fél-fél canestenkúpot tettem fel. Ezt csak azért írom, hogy bár elméletileg semmi nem akadályozta az együttlétet, de mindig van valami, amire oda kell figyelni. De emellett, ha nincs nagyobb panasz, akkor szerintem nem kell megtartóztatni magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!