Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek együtt a párommal...

Lehetek együtt a párommal azokon a napokon amikor a menzimnek kellene meglennie? Ha nem, meddig nem?

Figyelt kérdés

Az első hetekben görcsöltem és az orvosom mondta hogy nem szabad közösülni,ha meglenne a menzi.Nem tudom hogy csak a görcsök miatt mondta e.Mindenkitől akitől ezt megkérdezem nem is hallott róla,és egy kicsit dühit a helyzet.Amúgy a görcsök már elmúltak.Ha nem lehet,akkor az egész 9 hónap alatt nem lehet?

12 hetes kismami

2009. jún. 12. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várd azért meg mit mond a doki. Jobb óvatosnak lenni.
2009. jún. 12. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég sok mindentől függ, hogy együtt lehettek-e, vagy sem. Mindenképp hallgass az orvosodra, és legközelebb kérdezd meg a többi időszakra vonatkozólag is. (Két véglet példának: Vannak akiknek végig lehet, és nem lesz baja a babának-mamának. (Ez a gyakoribb. Mi sok nem sikerült terhesség után nem csak az első 12 hetet böjtöltük ki, hanem mind a 9 hónapot. Kibírtuk!!)
2009. jún. 12. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Csak azért fontos,mert ma van az évfordulónk és romantikus vacsival készülök,de ezek szerint ezzel vége is lesz az estének.Bánom,de a baba fontosabb.
2009. jún. 12. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Tényleg a doki véleménye a döntő; de szerintem ha nem lesznek görcseid és nem fáj a dolog , no meg ne leszel valami miatt veszélyeztetett terhes, akkor a kritikus 12 . hét után szerintem már együtt lehettek. Nekem folyásom volt szinte végig , zárva volt ugyan a méhszájam , de a fertőzés elkerülése végett, majdnem minden együttlét után fél-fél canestenkúpot tettem fel. Ezt csak azért írom, hogy bár elméletileg semmi nem akadályozta az együttlétet, de mindig van valami, amire oda kell figyelni. De emellett, ha nincs nagyobb panasz, akkor szerintem nem kell megtartóztatni magatokat.

2009. jún. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!