9 hetes pocis vagyok, okt 29-én készvoltam minden vizsgálattal, de a kiskönyvet nov 4-én kaptam meg! Nincsnek benne pecsétek. Ez baj, vagy nemjelent semmit?
Szia!
Szerintem nem jelent semmit, ha gond lenne, nem kaptál volna kiskönyvet. A védőnő ír bele először, aztán majd a nődoki.
Szia! Azt furcsának tartom, hogy kiskönyv nélkül megcsináltak minden vizsgálatot. Nálunk úgy van, hogy először mindenképpen a védőnő által kiállított kiskönyvet kapjuk meg és majd csak a 11. héttől lehet menni vizsgálatokra: vérvétel (3 féle), genetikai uh. Ezek eredményét felvezetik a számítógépes nyilvántartásba valamint a vérvétel eredménye a védőnőhöz kerül, aki a kiskönyvbe írja róla az adatokat.
Én is voltam 8-9 hetesen a terhesgondozóban még kiskönyv nélkül és elküldtek, hogy mit akarok még ott, majd menjek vissza a 11. hét után, de akkor is a kiskönyvvel.
Viszont majd az anyasági támogatáshoz lesz szükség a minimum 4x-i kiskönyves bejegyzéshez.
Ha neked már vannak eredményeid, akkor próbáld utólag beíratni a védőnővel.
A kiskönyvet a 12 hétig kell átvenni a védőnőnél, szóval semmiről nem maradtál le.
Én 7 hetesen, majd 9 hetesen is könyv nélkül voltam a nőgyógyásznál, de semmi nem volt belőle.
Az eredményeket utólag is bejegyzi a védőnő, és lesz annyi pecsét a végére, hogy betelik a könyv. Az első orvosi pecsét a 12 heti uh után kerül bele, és ezután van még 3 kötelező uh, ez a lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!