Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhességet meg tud...

5 hetes terhességet meg tud állapítani kézi vizsgálattal a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Magára a terhesség tényére gondolok. Ma megyek itt nincs UH, de ide kell elmenni először, hogy behívjon kb. 1-2 hét múlva az UH-ra. Nagyon jó lenne már hallani a megerősítést, hogy tényleg baba van. :)
2011. febr. 8. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
annyit tud megállapítani, hogy felpuhult a méhed, ami terhességre utal, de az, hogy jó helyen van a baba, van szívhang, hány baba van, csak uh-val állapítható meg
2011. febr. 8. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm!

igen azt tudom, ez a 2. babám, az elsőnél már rögtön az első vizsgálatnál volt UH, 6 hetesen láttunk is mindent, amit kell, csak közben orvost váltottam, és ma tudtam meg, hogy az itteni rendelőben nincs UH. Nekem elég, ha azt tutira megmondja, hogy valami van, mert hiába van 3 totál pozitív tesztem, olyan nehéz elhinni..:)

2011. febr. 8. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen azt érzi ha terhes vagy.De az előző teljesen tökéletes választ adott neked.A többi csak Uh-n derül ki!

Jó baba várást!!!

2011. febr. 8. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, azért is megyek el már ma hozzá, mert tudom, hogy mire időpontot kapok az 1-2 hét minimum, addigra meg már elég nagy lesz, hogy legyen szívhang stb.
2011. febr. 8. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen kellett váratlanul az SZTK-ba mennem, akkor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. A doki megvizsgált kézzel (UH ott sincs) és mondta, hogy itt nagyon valószínű, hogy baba van, mert érezhetően megnövekedett a méhem.
2011. febr. 8. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:

közben voltam tegnap, és megerősítette, hogy nagy valószínűséggel baba van.:D

jövőhét vége felé megyek UH-ra.

köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!