Ti varandosan megkeritek, hogy adjak at a helyet?
Tomegkozlekedesen.
Egy tegnapi kerdesrol jutott eszembe, hogy oke, van, hogy nem adjak at a helyet, ilyenkor ti szoltok, hogy szeretnetek leulni? Hogy szoktak reagalni ra?
Ezt a “felállítok mást, csak mert én terhes vagyok” dolgot soha nem értettem... Nem tudhatjuk, hogy a másik ember épp miért ül! Nekem is volt már olyan, hogy szimplán rosszul lettem, elkapott a hanyinger és igen, leültem és nem azzal foglalkoztam h ki áll és ki nem. De egy kolléganőmnek pl volt egyszer olyan, hogy kificamodott a bokája, be is volt dagadva meg pár napig még fájt, ha sokat ment vagy állt rajta, így a buszon leült, ami addigra tele volt már. Mire aztán egy terhes nő felszállt, elsőre kolléganőmet szúrta ki és odament verni a tam-tamot h azonnal adja át neki a helyet, hát ő gyereket vár... Megjegyzem kolléganőm elküldte a bús fenébe a nőt és nem adta át a helyet sem. Azért az, amiket itt néhányan írtak, hogy valaki odamegy idegenekhez és ordibál, hogy adják át rögvest a terhes nőnek a helyet vagy ezt maga a nő adja elő, az nonszensz. Az ilyet fix, hogy elküldeném melegebb éghajlatra. Soha nem tudhatod, hogy a másik épp miért ül, lehet sokkal nagyobb szüksége van a helyre, mint egy kismamának!
Azt pedig ritka gyenge és nevetséges “érvnek” tartom, hogy azért kell leülnie a kismamáknak, mert ha nagyot fékez a busz vagy akármi, nehogy bajuk legyen. Na már most kérdem én, aki nem terhes annak mindegy?? Neki nem baj, ha valami baja lesz, elesik, eltöri kezét/lábát, akármi? Nem a buszon utazók felelőssége a nő hasában lévő gyerek, azért neki kell felelnie és ha ennyire félti a hasát, akkor nem kell tömegközlekedni, beül az autóba/taxiba és akkor egészen biztosan le fog tudni ülni!
16
Azert lehet látni,ha valaki rosszul van..
A telefonját nyomkodta unott fejjel..
Nyilván ha rosszul nézett volna ki, vagy látom,hogy sérült, nem állítom fel..
18
Szerinted minden anyukának van kocsija, jogsija? Hidd el, nekik se kényelmes a buszozás..
De pl.ha én ügyet akarok intézni,be kell mennem a szomszéd városba mert itt semmi nincs. És nem mindig lehet lepasszolni a gyereket ha pl.nincs kinek. És nekünk is egy autó van, amivel a párom jár dolgozni. Nekem meg nincs jogsim. Szóval marad a busz.
20!
Érti olvasás?
"Nyilván ha ki momdottan nagy távolságra megy az ember gyerekkel, akkor ok, megértem, "
24!
Nem mindig látható, ha valaki meg van sérülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!