4-5 hetes várandósan ennyi stressz vajon belefér?
Eleve szorongó, mérgelődő, stresszes alkat vagyok. A prolaktinom (stressz hormon) magas volt, így arra gyógyszert szedek folyamatosan.
Tanítóként dolgozom nagy osztálylétszámban, sok nagy nehéz természetű gyerekkel. Sokszor szófogadatlanok, értetlenek így nem ritka, főleg délután, hogy felhúzom magam, de igyekszem hamar megnyugodni.
Vajon ennyi stressz, mérgelődés még belefér? Hol van a határ, ami után tp-re lenne érdemes mennem? 2 éve várunk erre a babára, nem szeretném, ha baj lenne.
A prolaktin nem stressz hormon, de a stressztől lehet magas.
Ennyi belefér, amíg nincs vészes hányásod és be tudsz menni, nem kell tó. Ezt a tanévet még végig csinálnám, én óvónő vagyok, engem mondjuk a hányás miatt kiírtak, meg az éppen dúló skarlát és bárányhimlő miatt, de ha nem lennék rosszul még dolgoznék
Belefér.
Kasszáskent sokkal több stressz ért, napi több 100 vevővel. ráadásul mindjárt vege a tanévnek.
A prolaktin nem stresszhormon.
Pályaelhagyó eüs vagyok. Soha nem stresszelt. Imádtam, kihívás volt rájönni mi a baj és hogy kezeljük. Szerintem ez annak stresszes, aki nem szereti. Én a pénz miatt léptem le. Muszáj volt :(
Kérdező! Ezt érezni fogod. Ha úgy érzed elég volt, nem megy tovább, mert kikészülsz, akkor hagyd abba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!