Terheleses vercukor vizsgalat elott ez belefer?
Hiaba kerdezel minket, ha ettel elotte ha bem, az eredmeny az lesz, amilyen allapotban a tested van... ha nem termel eleg inzulint, akkor nem, ha igen akkor szeremcses vagy es nem kell dieta. Nyilvan azert mondta, hogy belefer, mert mar megetted es mar mindegy...
Amugy szerintem keresd meg a novert, kerdezd meg
Nekem kifejezetten azt mondtak, hogy előtte nap érkeztem úgy, ahogy szoktam. Szóval ha a kakaoscsiga reggeli és deszertnek a csoki nálad a megszokott eset (meg ha nem is mindennapos) nem fogja az eredményt befolyásolni.
Úgy mondtak, hogy estétől vagy éjféltől (most erre nem emlékszem) nem lehet enni
Koszonom szepen a valaszokat.
5-os, a noverek nem vegeznek vizsgalatot altalaban, csak leveszik vert😃
Ha nincs terhességi cukrod nem zavar be.
Tudom, itt mindenki szerint nincs hatással a másnapi vércukorra, de ez nem mindenki esetében van így.
Én inzulinos kismama vagyok, már a 10. héttől és bizony, ha egyszer kilengek, annak másnap is magasabb cukor érték az eredménye, mint abban az esetben, ha betartom amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!