Terheléses vércukor vizsgálat eredménye túl alacsony. Ez tényleg nem probléma?
Éhgyomri érték 4,56 a 2 órával későbbi 3,4 ami 1 tizeddel alatta van a referenciaértéknek.
Sokszor vagyok rosszul, szédelgek, remegek, feszült vagyok ha nem eszem és akkor is sajnos édességet kívánok ami után ismét rámtör a rosszullét.
Terhesgondozáson legyintettek, hogy nincs semmi bajom, ez nem kóros.
De akkor miért vagyok sokszor ennyire rosszul???
Attól félek, nehogy IR-em legyen, csak sajnos senki nem foglalkozik a kismamákkal itt, ha nincs fogadott orvosod.
#1 vagyok, azt elfelejtettem, hogy nálunk amúgy a cukorterhelést belgyógyásszal/endokrinkológussal kellett kiértékeltetni, mivel egy nőgyógyász ebben totál inkompetens.
Nekem is alacsony lett a cukrom, a 120 perces még alacsonyabb. Én metforminos IR-es vagyok amúgy, az endós dokim a gyógyszer fokozatos elhagyását és a CH diéta folytatását javasolta ebben a helyzetben.
De sajnos nekem nem terhességgel kezdődtek a panaszaim, már az 5 évvel ezelőtti terhességem alatt is ilyen eredményt kaptam és azóta is folyamatosan rosszul vagyok étkezés után, vagy ha sokáig nem eszem.
A túlsúlyról, szőrösödésről, hangulatingadozásról nem is beszélve :((
Inzulint nem is néztek ?
Ir-t a cukorból nem lehet megállapítani ahhoz kellene az inzulin terhelés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!