Ha a pár férfi tagja frontint én citalopram gyigyszert szed pánikbetegség miatt az árthat e a babának? Olyanok akik rosszindulatuak meg hogy ilyennek minek gyerek kérem ne irjanak
Az én férjem pont ezeket szedte elég nagy dózisban és mellé még Peritolt is alvásra, több orvos is mondta, hogy nem probléma. Plusz energiaital, chips, stb...
Azóta leállt ezekkel, a munkahelyi problémája is megoldódott.
Egészséges 30 hetes magzatom van.
Az én férjem is évek óta szed antidepresszánst. Három gyermekünk van, a legidősebb már 10 éves, a legkisebb 2 éves. Nagyon okosak, egészségesek, illetve a nagy fiam asztmás, de a férjem családjában ez öröklődik, nem a gyógyszer miatt van. Ő egyébként kiemelkedően értelmes és a többiek is előrébb járnak a kortársaiknál.
Az a baj, hogy az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen a pánikbetegség. Az én férjem csak simán rosszul van. Nem pánikol, nem kapkod, semmi ilyesmi. Először nem is gondoltunk pszichés betegségre, csak úgy derült ki, hogy a teljes kivizsgálás során nem találtak nála semmilyen fizikai problémát.
A betegsége semmilyen formában nem befolyásolja a családi életünket, de persze van akinél ez sokkal durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!