Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28hetes terheségnél sok a 13...

28hetes terheségnél sok a 13 kilo hízás? Az utobbi időben jött ennyi rám. Elég sokat eszem, kellene dietáznom?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Figyelj, ne gorcsolj ezen! Idiota magyar vedonok maniaja ez a sulykerdes. Engem terhesseg alatt egyszer sem mertek a vizsgalatokon (kulfoldi korhaz), mikor kerdeztem, hogy 32 hetesen 20 kg sok-e azt mondta a doki, hogy mivel nem vagyok meg igysem kover, vsz. kis sullyal kezdtem a terhesseget, ezert nem gaz. Szoval ez alkatfuggo. Szegeny kismamaknak van eleg gondjuk a sulyproblemak nelkul is (pl. az orokos aggodas, hogy minden redben van-e), ne aggodj emiatt. Majd lemegy, ha nem 3 honap alatt, akkor 6 honap mulva, na bumm.
2010. júl. 7. 15:18
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat.Egyébként nem vagyok tul magas 165cm és 54 kilorol indultam.És eddig mindig nagyon vékony voltam és nem voltam hajlamos a hizasra,ezért ilyedtem meg hogy ilyen sokat hiztam.Rengetek gyumolcsot eszem,de sajnos a szenhidratot kell kivonnom az etrendbol egy kicsit.Sokat segitettetek,koszike,boldog babavárást nektek is
2010. júl. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!